ja już skorzystałem z programu i wszystkim niezdecydowanym mówię, że naprawdę warto! POLECAM! dzięki programowi wymieniłem kopciucha na ekologiczny i bezobsługowy kocioł. zasypuję pelletem i zapominam, apka mi przypomina kiedy dosypać a resztę robi kocioł. ideał
Punkt konsultacyjny programu "Czyste powietrze" i ....dziurawe ulice.
Moim zdaniem wymiana kotłów i ogólnie transformacja systemu grzewczego jest nam bardzo potrzebna! Im szybciej przestaniemy palić w kopciuchach tym szybciej będziemy oddychać czystym powietrzem! Sama skorzystałam z programu CzystePowietrze.eu i kupiłam certyfikowany kocioł polskiego producenta EEI pellets !!!
Czytając komentarze ręce opadają. Palcie sobie dalej te śmieci to może szybciej nowe pokolenie kupi, zburzy i wybuduje nowy dom z niskoemisyjnym źródłem. Szkoda że my i nasze dzieci musimy wdychać wasze jesienno-zimowe widzimisie
Ale piece na węgiel zwany też eko groszkiem nie są eko bo skoro tak jest to elektrownia w Bełchatowie jest eko
A po co te nawiasy? Tak się nie dodzwonicie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!