Pani z numerem 6 z zespołu Chrobrego to zdecydowanie naładniejsza zawodniczka tych zawodów:)
Dziewczyna z Chrobrego z numerem 6 zdecydowanie najładniejsza:))))
A były jakies kategorie wiekowe, bo patrząc na zdjęcia mam wrażenie że grały osoby od 16 do 35 roku życia a może i starsze.
Pani nr 6 i 9 :)
Najładniejsze..
ale drużyna bardzo dobra. Gratuluję i moje ukłony .
Dziewczyny oby tak dalej.
Ludzie nie wybrzydzajcie, ja bym tam każdą dziewczynę ze zdjęcia przytulił :)
mooloooo:
Ja nie wybrzydzam tylko napisałem o urodzie zawodniczki, która najbardziej przypadła mi do gustu. Nie umniejszam urody innych dziewczyn.
Nie było podziału na kategorie wiekowe...
Turniej super i mam nadzieję, że w Piotrkowie takich imprez związanych z siatkówką będzie coraz więcej
Gratulacje!!! Młode,wysportowane i do tego inteligentne{o atrakcyjności tych pań nie wypowiadam się,bo mi nie wypada}. Szczególne podziękowania dla Natalki,Ani i Izy,bo to uczennice klas III. Może za rok wystawicie drużynę "Absolwentki Chrobrego"? Byłoby ciekawie,bo w obecnym składzie 5 dziewczyn, to uczennice kl.I(w tym Agnieszka z nr 6).Super podziękowania dla Adriana Mogiły-głównego organizatora turnieju.
W odp. dla "mooloo". Przedział wiekowy zawodników:od ok.15 lat do 60+. Panie natomiast,to 18 lat i młodsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!