Bo ofiary gwałtów MAJĄ RODZIĆ. Jesteś w ciąży, to żadne prawo decydowania o sobie CI SIĘ NIE NALEŻY. Płód bez głowy? MASZ RIDZIĆ, URODZISZ TRUPA, BYĆ MOŻE UMRZESZ PRZ PORODZIE, ALE ROZMODLENI FACECI I STARE BABKI NASYCĄ SIĘ TWOJĄ KRWIĄ DO SYTA...
To co oni już wymyślają to jest chore a durne ludzie jak te barany idą za tymi zbokami kiedy wy się opamiętacie ludziska toż to nic nie pomoże tylko zaostrzy sytuację KK bo i tak jest w kiepskiej formie
w historii świata, żadna, nawet najbardziej gorliwa modlitwa na krwawiących kolanach nie sprawiła, że zaprzestano jakiejkolwiek wojny, że w czasie suszy przyszedł deszcz, że ktoś odzyskał wzrok, słuch, odrosła mu kończyna itp. Nawet nie sprawiły tego modlitwy żadnego z papieży, na czele z JPII, to 40 uczestników obłudnej, publicznej pokazówki w kościółkowym Piotrkowie Trybunalski chce mieć wpływ na cokolwiek za pomocą modlitwy???? Paradne...
Takich cyrków to jeszcze w Piotrkowie nie było:jest różaniec ulicami miasta w pierwszą sobotę miesiąca, teraz przy klasztorze Bernardynów co trzecią sobotę miesiąca.Teraz wypadałoby aby wykorzystać drugą, czwartą i piątą sobotę miesiąca i nie mam wątpliwości, że i one szybciutko zostaną w tym samym celu wykorzystane. Jestem więc bardzo ciekawa kto je zagospodaruje i jakie będą ich intencje.Tym sposobem jestem pewna,że rzutem na taśmę będą wykorzystywane wszystkie dni tygodnia. Jestem katoliczką wierzącą i praktykującą,przeżyłam już dużo ponad pół wieku, ale nigdzie nie widziałam takiego zdewocioławego miasta jak Piotrków. Boję się najgorszego: że dewoty będą biczami wyganiać ludzi z mieszkań na ulice, żeby się modlili w wymyślonych przez nich intencjach. I to codziennie, 7 razy w tygodniu.
Są prezerwatywy, są środki antykoncepcyjne, są tabletki po, jest rozum, więc czemu zamierzamy uciekać się do najgorszej metody czyli zabijania? zabijanie w XXI wieku?
Tak się składa, że jesli jest się katolikiem to przestrzega się dekalogu a tam jest przykazanie nie zabijaj. Osoby lewicowe mowia o tolerancji dla wszystkiego ale jesli ludzie chca sie modlic o zycie dzieci nienarodzonych to lewicy przeszkadza.
Rozpętała się niezła burza.
I o to chodziło organizatorom. Bo zauważcie, że to ci sami ludzie co angażowali się w wybory samorządowe, parlamentarne, domagali się pomnika na Rondzie Ofiar Wołynia, współpracują z Kają Godek, z Rosario (tym od jednopłciowego różańca).
Jeśli będzie akcja przeciw kosmitom z Marsa, to też wystąpią. Po prostu politycy.
Modlić się warto, a nawet trzeba. Aborcja to wielkie zło i generuje zło. Cieszę się, że Piotrków się budzi i staje się na prawdę miastem Różańca i ludzi o otwartych sercach i umysłach. Mamy przyszłość!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!