metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
LouisN ~LouisN (Gość)05.01.2012 12:36

Miłe slowa dla Piotrkowa :)

00

H2O ~H2O (Gość)05.01.2012 13:06

A Agnieszki Holland jakoś nie mogę się dopatrzeć. Tutaj na tych zdjęciach widzę Bosaka i jakiegoś starszego pana z mikrofonem. O co chodzi?

00

jajaja ~jajaja (Gość)05.01.2012 14:44

"Artystka przyznała także, że jest prawie piotrkowianką, bo pochodzi spod Piotrkowa."
A ja myślałem, że z Holandii.

00

kaka ~kaka (Gość)05.01.2012 15:38

Super wydarzenie, niewątpliwie film ma szansę na nominację do Oscara.Szkoda tylko, że sala nie zapełniła się do ostatniego miejsca!

00

dioptaz1500 ~dioptaz1500 (Gość)05.01.2012 17:37

Pani Holland powiedziała "Chętnie będziemy tu wracać, jeżeli wszystkiego nie wyremontujecie".
Nie wiem czy to powód do dumy dla Piotrkowian i władz miasta.Po prostu dla filmowców to świetna okazja aby jak najmniejszy wkład finansowy włożyć w tworzenie scenografii. Elewacje kamienic straszą no i jest tak mało sklepów,punktów usługowych na starym mieście(w przeciwieństwie do innych miast),że nie traci się czasu na kamuflaż pod potrzeby produkcji,a co za tym idzie rekompensowania strat dla właścicieli sklepów, knajpek, bo ich jest tyle co kot napłakał. O zgrozo, władzo,obudźcie się i czymś zainteresujcie turystów naszym miastem,ponieważ obecnie jest miernie.

00

Patryk ~Patryk (Gość)05.01.2012 18:52

"H2O" napisał(a):
A Agnieszki Holland jakoś nie mogę się dopatrzeć. Tutaj na tych zdjęciach widzę Bosaka i jakiegoś starszego pana z mikrofonem. O co chodzi?

Nie wiem, czy Twój komentarz traktować jako ironiczny, czy prawdziwy. Ale gwoli wyjaśnienia: ten, Twoim zdaniem, "starszy pan z mikrofonem", to właśnie reżyser Agnieszka Holland... (na zdjęciu z Marcinem Bosakiem)

00

ale ~ale (Gość)05.01.2012 18:59

Cytuję:

ale ten pan z mikrofonem to właśnie Agnieszka Holland :D

00

kacha_wa ~kacha_wa (Gość)05.01.2012 20:01

ten Pan to Agnieszka Holland :)

"H2O" napisał(a):

00

wodnik1985 wodnik1985ranga06.01.2012 14:35

Szkoda,ale cóż się można spodziewać po piotrkowskim szmbie intelektualnym.Zapraszam na film,warty zobaczenia..szkoda,że dzień po premierze puste kino...no cóz na mapetach bedzie pełna sala.......

00

Tartu Tarturanga06.01.2012 15:20

"wodnik1985" napisał(a):
.no cóz na mapetach bedzie pełna sala.......

Bo prawda taka że ceny biletów kosmiczne. Ludzi z pracy zwalniają - pełno moich znajomych stracił prace lub straci. Tym co pracują poobniżali pensje. A wszystko poszło w górę tak, że szkoda gadać.
Idąc na mapety człowiek chociaż się pośmieje, a ten film może i dobry ale dość przytłaczający i nie dla wszystkich.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat