metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Artur ~Artur (Gość)21.08.2008 23:00

Tylko ciekawe dlaczego jest taka rotacja pracownikó w firmie Hering ???
Kadra niech idzie do szkoły ??? i naucz sie że podstawą każdej nowoczesnej firmy są Ludzie panie dyrektorze Gałek !!!!!!!

00

zaufany ~zaufany (Gość)17.11.2009 21:56

W tej Firmie to nikt nie ma nic do gadania - nikt nie może wyrazić swojego zdania !!!

00

uczeń ~uczeń (Gość)15.07.2011 08:29

Co wy
Jestem w tej szkole już prawie rok.
Bardzo mi się podoba taki system, praktyki mam 3 dni w tygodniu, a 2 dni mam szkołe. także w miesiącu jestem na praktykach ok 12 dni .
I za te 12 dni, podczas których ucze się pracy na maszynach, nie przynosze firmie zysków, co więcej jedynie straty, psuje narzędzia ( frezy,noze, gwintowniki, przyrządy pomiarowe itd.)ale to jest efekt tego ,ze wszystkiego trzeba sie nauczyć.
I za coś takiego dostaje 1364 zł !!!!!!!!!
na ręke mam 1036 zł :)
Jakieś pytania ??:)
Bo ja nie mam pytań.
A pójdzie młody człowiek do pracy, o ile znajdzie, to bedzie zapierd...ł cały tydzień za to samo albo i mniej, bo na początek nigdzie więcej nie dostaniesz.
Poza tym można pracować w weekendy ( podkreślam MOŻNA, nie trzeba)
co jest dodatkowo premiowane w bardzo uczciwych pieniążkach :)
fakt, trzeba sie uczyć i być pracowitym, sumiennym, czasem trzeba wiele rzeczy przemilczeć , ale pomyslcie za darmo nic nie ma. wiec warto się wziąć w kupe, pouczyć , bo potem jest na prawde super perspektywa pracy, a każdy wie jak jest o nia ciężko.
I powtarzam wielu niedowiarkom, jak odejdziesz czy cię zwolnią czy jeszcze cos tam, to nic nie oddajesz , nawet grosza . Wiele osób odeszło ( inwalidzi umysłowi)
i żaden z nich nie oddał ani grosza, wiem bo utrzymuje z nimi kontakt, poza tym dostali na odchodne obuwie robocze swoje :D:D
oprócz tego codziennie 2 godziny języka niemieckiego ( darmowe - w trakcie pracy)
czyli tak naprawde nie pracujemy 8 godzin bo w tym jest 2 godz. niemca z bardzo profesjonalnym i dobrze tłumaczącym wykładowcą.
jak ja sie nauczyłem , to każdy sie nauczy.
w dodatku w tym roku w lipcy jedziemy w nagrode do niemiec :P:P :)
maszyny są wysokiej jakości, tokarki frezarki( uniwersalne, produkcyjne, sterowane numerycznie (cnc) oraz wiele wiele super maszyn i urządzeń kontrolno pomiarowych
nowoczesna pracownia komputerowa
z resztą dużo by opisywać ;)
to tyle co chciałem napisać , pozdrawiam wszystkich i zapraszam do nas :)
kocenia nie będzie :D
ps ubiegam pytania i inne komentarze , nie jestem żadnym z kierowników, dyrektorów ,ani osób wynajetych do wyrobienia opinii ,napisałem jak jest naprawde ;)
poza tym wystarczy przyjsc i sie przekonać , to nic nie kosztuje :)

00

mama ~mama (Gość)26.08.2011 18:58

witam mam pytanie ,moj syn chodzi do liceum zaocznego i nie moze znajsc pracy a chcialby sie dostac do tej szkoly gdzie i co trzeba to zalatwic ta szkole , moze by pogodzil z ta szkola a zaoczna zostalo mu jeszcze jeden rok a chcialby do tej szkoly chodzic jak ty mozesz cos wiecej napisac pozdrawiam

00

uczeń ~uczeń (Gość)08.09.2011 21:37

moge cos na ten temat powiedzieć, niestety najpierw musi mieć wykształcenie średnie, a dopiero potem może przyjsc do naszej szkoły. ale zapraszam w przyszłym roku ;)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat