metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lepiej już co siódmy ~Lepiej już co siódmy (Gość)12.10.2021 17:29

Reszta jest uzależniona od fejsa i nie uczenia się w związku z tym.

10

No nie wierzę... ~No nie wierzę... (Gość)12.10.2021 07:18

Człowiek uczy się przez całe życie, chyba że chce zostać bezmozgiem. Rozwój technologii nie daje wyboru. Przestajesz się uczyć i korzystać z nowych technologii, zostajesz w tyle. Psychologowie to niedługo stwierdza, że człowiek jest uzależniony od tlenu... i trzeba podjąć działania.

20

Stać mnie ~Stać mnie (Gość)11.10.2021 15:43

Mój brajan ma drogiego smartfona

11

ale numer ~ale numer (Gość)11.10.2021 14:26

Takiego uzależnienia nie zauważyłam :)

60

głos w dyskusji ~głos w dyskusji (Gość)11.10.2021 13:18

Mądry i pracowity nauczyciel nigdy nie dopuści do tego, żeby uczeń uzależniał się od nauki, bo wie, że to pierwszy krok do psychicznych i fizycznych dysfunkcji w dorosłości.

20

goœć_greg ~goœć_greg (Gość)11.10.2021 09:43

Proponuję psychologom wyjście w teren i porównanie swoich wyników z rzeczywistością w szkołach jaką przekładają uczniowie - totalne "mniej niż zero".:(

20

his. ~his. (Gość)11.10.2021 09:43

Mówi się dość powszechnie ,że czytanie książek w Polsce leży ,ale o tym w tym wydumanym artykule wiele się nie wspomina. Kiedyś mówiło się że czytanie to podstawowa forma nauki. Nasza młodzież / i nie tylko nasza/ uczy się na sprzęcie "nowoczesnym" /wiadomo jakim/ ,gdzie jest dużo obrazków a tekstu mało. Potem okazuje się że przeczytanie tekstu pisanego jest dla wielu... niezrozumiałym.

20

Kazik ~Kazik (Gość)11.10.2021 08:38

Jak widać dla mediów to i nauka szkodliwa jest widać potrzebny jest niewolnik bez wykształcenia co by za miskę ryżu harował i nie buntował się

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat