żadna tajemnica, amatorzy i fatalny projekt biznesowy, na gastronomii w Piotrkowie zarabia tylko McDonalds. Reszta wegetuje robiąc dobra minę do złej gry.
Bardzo szkoda :( jedzenie było naprawdę super, a i sami właściciele z sercem na dłoni, wspomagali każdą imprezę charytatywną i angażowali się w pomoc potrzebującym.
ZUS i opłaty są przyczyną likwidacji małych firm usługowych!? Jednoosobowa firma jak to śmiesznie brzmi, a musi zatrudniać biuro rachunkowe, prawnika, specjalistę od ochrony danych, specjalistę od komunikacji elektronicznej ze skarbówką. No a przy takiej ilości urzędników potrzeba będzie sekretarka, no i przydałby się też rada nadzorcza. A jak sobie pomyślę, że w PRL -u kiedy prowadziłem działalność gospodarczą, zatrudniając nawet 10 osób sam to wszystko robiłem, i nie było wtedy komputerów, to nóż w kieszeni sam mi się otwiera.
Mamy nowego Prezydenta,on to jeszcze wszystko odbuduje!
No i sie zaczyna,rozwój firm biję rekordy ubustwa a miało być tak pięknie
Zielone światło dla gospodarki od KO
uśmiechajmy się będzie coraz gorzej
Witajcie w uśmiechniętej Polsce i sojuszniczej z nim wesołym Piotrkowie. Cały czas pisze i mówię, że dla Polaków i Polski - Banda Czworga - PSLD / PiS / PO - jedno całkowite, kompletne i poczwórne zło. Póki Polski Naród nie pogoni Bandy Czworga realizującej obce, wrogie i niejasne interesy, to będziemy w czarnym otworze doliny ciemnej. Do tego, żeby tak się stało trzeba rozumu, wiedzy i myślenia. A z tymi rzeczami wśród Polek i Polaków jest bardzo źle. Pozdrawiam.
Rząd się przecież sam wyżywi, a prominentni działacze partyjek obecnie rządzących zapewnili sobie lukratywne awanse do Łodzi.
Nawet nie wiedziałem że były takie lokale. Czy Ukraińcy mieszkający w dawnym Brico dostali już mieszkania ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!