JPRD co to za śmieci są że tak drogo? wywalamy coś radioaktywnego czy co ? Widać ktoś komuś posmarował i kasa się musi zgadzać. Ta cała zrypana ustawa śmieciowa powinna zostać zaorana i wszyscy co ją podpisali wsadzeni do więzienia. Jak można było zabić wolną konkurencję. Kiedyś firmy konkurowały ze sobą ceną i było jakoś sensowniej a teraz trzeba iść dać w łapę prezydentowi żeby ciebie wybrali a kasę się wyciągnie od ludzi
Myślę że to pytanie należy skierować do Prezydenta Miasta a nie rządu!!!Nie ma co trolować!!! A sklave znów sieje ferment!!! Chyba znów pił wodę z kaloryfera :)))
Na pewno wybierzemy Cię Panie prezydencie na następną kadencję! Mieszkańcy Pana rozliczą a cieplutki stołek nie trwa wiecznie!!!!
Błazen stańczyk podgrzewa dyskusję pasjonującym tematami, dla kogo on pracuje?
Pisowski ciemnogród nie powinien płacić,oni są karmieni religią smoleńską,wiec śmieci nie produkują.
I to są pierwsze efekty tej dobrej Dojnej Zmiany Szydło. Śmieci i woda drożeją praktycznie w całej Polsce. A to jest dopiero początek wielkich podwyżek po Nowym Roku Wystarczy że nadpremier Morawicki podniósł podatki, akcyzę no na ten przykład w paliwie. Dali co niektórym po 500 złotych ale zabiorą wszystkim dużo więcej.
Polska, rok 2025. Spotyka się dwóch kumpli na ulicy i gadają: Słyszałeś, że rząd planuje wprowadzić podatek wzrokowy?
To znaczy ?
No będziemy płacić za to, że możemy patrzeć oczami i oglądać świat.
Nie no kuźwa ludzie teraz na pewno się zbuntują...
A tak w ogóle to gdzie idziesz ?
Zapłacić podatek od mówienia i oddychania.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Szkoda ze Remondis odpadł z mojego sektora, z nimi przynajmniej nie miałam problemu, Zobaczymy jak bedzie sie sprawowała nowa firma, A śmieci drożeją i bedą drożeć.
A może byście podali dlaczego śmieci tak dużo zdrożały. Zgodnie z zapowiedziami NOWEGO RZĄDU miało być tak dobrze a tu proszę , już zaczyna się karuzela podwyżek.
Place po staremu, chyba że, będę miał pismo ze mam zapłacić więcej...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!