No i nie udało się zerwać łańcucha.
Nad pieskiem się użalamy a jedna osoba prowadzi cały naród, krótko, na postronku, tam gdzie chce, ku samounicestwieniu.
Fakt, szkoda sów, większość gatunków jest zagrożona wyginięciem. Miasto dla ludzi? - to duża część musiałaby się stąd wynieść pewnie ;)
Zrozumcie że tego typu akcje są kretyńskie... codziennie w ubojniach zabija się tysiące świń w kraju. Polecam następnym razem zorganizować akcję solidarności ze świniami i przebrać się za kiełbasę i wsadzić do lodówki w ramach solidarności. Zauważcie że mówimy tutaj o ZWIERZĘTACH...a tym że ludzie żyją w ubóstwie nikt się nie przejmuje... zadajcie sobie pytanie kiedy daliście biedakowi (nie pijakowi) chociaż bułkę i banana ? Nie dajmy się wciągać w jakieś paranoję tylko weźmy się do porządnej pracy na rzecz LUDZI !
Brak słów :(
Zauważ, że ludzie sami sobie gotują taki los, z jakiej racji im pomagać, skoro oni sami nie radzą sobie z własnym życiem? Dlaczego ja mam się przejmować, że ktoś z własnej winy żyje w biedzie? Każdy ma równe szanse i powinien je wykorzystywać, a nie liczyć, że pomoże ten, komu lepiej się powodzi. Za to zwierzęta są zależne tylko od człowieka i myślę, że choćby dlatego warto im pomagać, że cierpią przez okrucieństwo człowieka.
sama w sobie to głupia jest ta akcja z łańcuchami i napewno do tłuków nie dotrze jej przesłanie, ale kto źle traktuje zwierzęta to dla ludzi też nie bedzie dobry
Oj xyx chyba się zagalopowałeś. Nie wszyscy mają szczęście rozwinąć swój talent, nie wszyscy mają znajomości, aby dostać dobrą pracę; z twojego wpisu wychodzi pogarda do ludzi biednych, a często są oni biedni nie ze swojej winy. Czy słyszałeś o tym, że mamy sobie wzajemnie pomagać, czy wiesz, że jeden drugiemu powinien na miarę swoich możliwości pomóc? A co z ludźmi nieuleczalnie chorymi, kalekimi, niedołężnymi i starymi nie mogącymi już na siebie pracować i zarabiać? Co zabić ich, co zastosować tak przez różne lewactwo propagowaną EUTANAZJĘ? Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego co napisałeś? JEZUS CHRYSTUS powiedział NIECH KAŻDY Z WAS POMAGA SOBIE NAWZAJEM NIEŚĆ KRZYŻ! Przemyśl to.
Hamuj język!Moderatorze do dzieła!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!