Żeby ludzie przyjechali, potrzebne są jakieś atrakcje a tych w Sulejowie nie będzie. Więc "z czym do ludzi?"
Za to że festynu w tym roku nie zrobili tylko jakieś badziewie rycerskie przestałem jeździć w te strony!
malkontentów ci u nas dostatek !!
CO SIĘ DZIEJE Z MOIM SULEJOWEM !? :/
To jest jakaś żenada. Pewnie pójdę zobaczyć, ale tylko z nudów. Na tych festynach nie ma kompletnie co robić. Nawet znajomych tam spotkać mało których można, bo z powodów braku "atrakcji" nikt nie przyjeżdża... TOTALNA MASAKRA
Mieszkanko, jesteś malkontentką, marudą, przesmorodzoną paniusią!! Żenadą jest tak krytykowa imprezę, którą zorganizowała taka masa ludzi. Ja tam byłam, z Piotrkowa przyjechałam do tego Twojego Sulejowa, wspaniale się bawiłam. Totalna masakra, to takie komentarze, jak Twoje
Iwonko czy może jesteś z któregoś z urzędu organizującego to przedstawienie przedwyborcze bo tylko u urzędników występuje takie samozadowolenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!