Sami sobie siedźcie na tych białych kanapach ogrodzeni barierkami.
Strefa kibica z wydzieloną częścią dla łelity, która to rozwaliwszy się na białych kanapach będzie delektowała się meczem. Pozostali będą mieli do wyboru leżak( tyż dla łelity ale tej mniejszej), murek, kostkę granitową lub stać. Dzisiejszy mecz wolę obejrzeć w domu, a nie przyglądać się rozwalonej łelicie na białych kanapach. Ta strefa kibica przypominała mi scenę z „Czterech pancernych”, kilkuset robotników stoi i gapi się, jak kilka osób siedzi przy zastawionym stole, je, pije, wznosi toasty.... a nad nimi wszystkimi hasło z PRL- u „lud pije szampana ustami swoich przedstawicieli”. Czy na pewno z PRLu?
Strefa pijaństwa i tych co im się nie udaje bo im się nic nie chce, plus paru lokalnych wiadomo jakich notabli chcących uczknąć coś w wyborach, ludzie czy aby obejrzeć mecz w miłej atmosferze, trzeba się w tym pachnącym wódą ,piwskiem i zapachami spod pachy miejscu kisić, odpowiedzcie sobie sami, po gę-bach widać wszystko.Kto tam będzie ,Prawdziwi kibice , czyli ci co poniewierają się tam gdzie się coś dzieje, interesujący się piłką hahaha
Wywalcie wreszcie tego Dj Ucho, przez 70%meczu gada i nie można w spokoju w klimacie Strefy Kibica obejrzeć.
Już Fabiański na Narodowym go w trakcie meczu wyzywal bo chciał to swoje show robić.
Nie to miejsce i czas.
Jesli bedzie dla mnie biala kanapa to przyjde, nawet z rodzina.
Chojniak z kolesiami znowu rozwali się na białej kanapie akcja pt. razem na kanapie. Wyjątkowa arogancja i ignorancja władzy. Podziękujemy na wyborach
Chojniakowy z motlochem nie urzeduje i bardzo dobrze. Mam facet klasę!
Strefa VIP porażka... Tuż przed wyborami prezydent pokazał gdzie ma potencjalnych wyborców. Jeszcze gdyby siedzieli tam sami urzędnicy... A tam całe rodziny.. Przykro i i niesmacznie Panie Prezydencie..
Motłoch pokaże Chojniakowi podczas wyborów jego nowa strefę VIP w pośredniaku w kolejce do rejestracji dla bezrobotnych
naród prochu z narodem wódy, chyba to oczywiste kto wygra w tym spotkaniu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!