metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga14.06.2011 13:40

Cytuję:
- Ścieżka ma zacząć się na polanie przy sośnie z dziuplami z trzema kapliczkami a zakończyć w Kole na polance dębowej - wyjaśnia Paweł Czajka.

O w mordę, jaka precyzyjna lokalizacja. LOL. :)))

00

Idiota ~Idiota (Gość)14.06.2011 13:43

"Piotrkowianin" napisał(a):

W tej dziupli to Czajka siedzi czy na sośnie przysiadła ?

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)14.06.2011 13:45

Qźwa,tych w magistracie to do reszty powaliło!,Wojska Polskiego,Sikorskiego,Żelazną i wieloma innymi ulicami nie da się jeździć a oni jakąś ścieżke w lesie budują!!!!
ręce normalnie opadają!

00

kris krisranga14.06.2011 13:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
na polanie przy sośnie z dziuplami z trzema kapliczkami

a co jak sosnę wiatr zwieje?

00

cykliści ~cykliści (Gość)14.06.2011 14:02

Ścieżka jak i wszystko, będzie miała nazwę.
Ścieżka imienia Pani Elżbiety Radziszewskiej, Ministra Pełnomocnego do spraw Równości, Posła na Sejm RP, Lekarza Medycyny, Cyklistki Rodzinnej.

00

a. ~a. (Gość)14.06.2011 15:08

bardzo dobrze, że w końcu zrobią tam ścieżkę. osobiście dostaje nerwicy jakiejś jadać w stronę koła bądź pt szczególnie latem kiedy rowerzyści "wylęgają" się w tym rejonie jak mrówki. Błagam Was kochani Rowerzyści więcej wyobraźni na tym ów odcinku bo czasami to już sił do Was brakuje - bez obrazy. pozdrawiam :)

00

@ w czerwonym ~@ w czerwonym (Gość)14.06.2011 16:35

Cytuję:
Koszt tego odcinka będzie rzutował na koszta całego zadania – zaznaczył Paweł Czajka

krótko i na temat,ile pieniędzy podatników w tym również moich pójdzie w "las"?

00

rowerzysta ~rowerzysta (Gość)14.06.2011 16:47

Jestem od dawna zapalonym rowerzystą, ale... uważam, że jednak są ważniejsze cele do wydawania pieniędzy... Również te scieżki rowerowe w mieście, które są tak naprawdę częścią chodnika o innym kolorze kostki brukowej to jest nieporozumienie i tylko niektórzy to interpretują, że na rowerze to się jeździ po chodniku. Ja po chodniku jeździłem rowerkiem jako dziecko, teraz na to nie mam ochoty i staram się jeździć tylko po takich ulicach, na których jeszcze nie ma tych pseudościeżek, które na dodatek lubią się zaczynać i kończyć w różnych dziwnych miejscach i chcąc być w zgodzie z przepisami należałoby każdorazowo zjeżdżać na ścieżkę, albo na jezdnie. Zawracanie głowy i tyle!

02

luzik ~luzik (Gość)14.06.2011 17:02

"@-w-czerwonym" napisał(a):
Wojska Polskiego,Sikorskiego,Żelazną i wieloma innymi ulicami nie da się jeździć a oni jakąś ścieżke w lesie budują!!!

To powiedział jakiś mądry człowiek.
Szkoda tylko, że i tak go oleją.

10

piotr ~piotr (Gość)14.06.2011 20:28

ścieżka , chyba dla aut a nie dla rowerzystów,las grzybki i samochodziki parkujące przy lesie na ścieżce dla rowerzystów.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat