O ile dobrze pamietam ktoś przed rozpoczeciem prac zarzekał się,że parametry drogi zostaną takie same, a ewidetnie widac że obecna jezdnia jest duuużo węższa od poprzedniej, może mi ktoś wytłumaczyć po co to mydlenie oczu?
Traz jest tak samo wąsko jak na ul. 3go maja ,gdzie ominięcie smieciarki przed ósmą rano graniczy z cudem. Ah Ci nasi spece !
ładnie się prezentuje ten chodnik. Zdecydowanie lepiej to wygląda niż kostka brukowa.
A czy ktoś widział te krywe chodniki? Te idealnie krzywpo podocinane i putykane kosteczki? Gdzie jest nadzór inwestorski z ramienia UM? przeciez to masakra.. to co zostało tam zrobione..
ja tamtędy spacerowałem i żadnych usterek nie widziałem. Wszystko prezentuje się imponująco
ale domyślasz się Bartku jak drogie są takie płyty... nie mówię że mi się to nie podoba ale tak inwestycja pochłonie ogrom środków...
A czy ktoś widział te krywe chodniki? Te idealnie krzywpo podocinane i putykane kosteczki? Gdzie jest nadzór inwestorski z ramienia UM? przeciez to masakra.. to co zostało tam zrobione..[/cytat]
zgadzam się z xyz 23 ta poutykana, krzywo docięta kostka w niektórych miejscach szczególnie w okolicy klasztoru wygląda fatalnie , zwracam się do Pani
Majczyny niech Pani nie odbiera tego partactwa niech firemka PEUK poprawi to co spartaczyła!!!
niestety jeśli miasto ma przyciągać uwagę, musi to kosztować.Ja się cieszę,że miasto zyskuje urok.Jeszcze kilka lat i być może zyskamy ładną starówkę.To powolny proces,ale warto
To jakaś nowa moda, że nie piszecie "ul. Słowackiego"?
w tamtym roku na chodniku była położona tz.cegła a w tym roku już mamy jakieś płyty, a w przyszłym roku co będzie położone?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!