Nie no...
W związku z powyższym proponuję uroczyście nadać nazwę dla nowego mostu:
Most ruchu wahadłowego.
;->
Ciekawe kiedy sprzątną 2 pniaki po ściętych drzewach, pozostawione na skarpie rowu po lewej stronie, patrząc od strony Piotrkowa Trybunalskiego?
nie no nieskończony most to nie pasuje bo już go kończą.
No i teraz się zacznie jak te światełka odpalą korki jak w Uszczynie będą się robiły w piątek po południu.
pniaki zostaną dla ozdoby chyba :D bo tak stoją od samego początku inwestycji :D
A ja mam dwa pytania (może ktoś mi odpowie:)):
1. Jak będzie rozwiązane skrzyżowanie z drogą na Kałek/Koło?
2. Kiedy do jasnej ch... skończy sie remont drogi 742?
co do 1 pytania to rozwiązanie takie jak było dawniej czyli normalny wyjazd z ustąpieniem pierwszeństwa przejazdu :)
a co do 2 kolego to dziś są prowadzone rozmowy z tą firmą która remontuje ten odcinek bo ogłosili upadłość czy coś takiego. Jeśli rozmowy wypadną pomyślnie i wszystko będzie robione pełną parą to koniec sierpnia tego roku i będzie koniec inwestycji na 742. a jeśli wypadną nie pomyślnie to Bóg sam jeden wie kiedy to się skończy :D
"Głupie" kilka metrów oznakowania poziomego oni zamierzają malować przez 4 dni?
Czym oni to robią - szczoteczką do zębów?
Kto na to pozwala - książęta z gdaki? Co za banda...
Ludzie, naprawdę - jak to można znieść - do czego te wszystkie gdaki są potrzebne, skoro tak organizują prace?
Niech lepiej napiszą kiedy będzie całkowity koniec prac na tym odcinku!!! Bo się okaże zaraz że jest zły kierunek wiatru !!!...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!