metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pipi ~pipi (Gość)29.11.2012 09:58

Tylko żeby doradcą wyboru nowego trenera nie była panna z tłustymi włosami Szczukocka!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

poli ~poli (Gość)29.11.2012 11:46

Ta zmiana nic nie da. Trenerze Przybylski mimo ze nie jestem zwolennikiem Pana metod treningowych to napewno nie byl Pan przyczyna porazek klubu z Piotrkowa. Panowie z zarzadu trzeba zawodnikow miec na poziomie ekstraklasy a wy oprocz skrzydel i moze srodka nie macie takich zawodnikow.

00

januszek ~januszek (Gość)29.11.2012 16:25

Szczukocka na trenera,ona zna się na piłce ręcznej.Nowym zawodnikiem powinien zostać też Konradzik Sz. Zobaczymy,kogo wyczarują nam fachowcy z zarządu.

00

iiii ~iiii (Gość)29.11.2012 22:31

Prezes Zwierzchowski by wiedzial co zrobic...Pozdr. Zwierzu

00

oko ~oko (Gość)30.11.2012 09:51

pierdu pierdu, ludzie was to pozamykac nalezy. Jak ktos w tym miescie zajmuje sie czym kolwiek za darmo i robi cos dla naszego miasta, to ciagle jest opluwany. Jak byl zwierzu to tez byl be, teraz jest nowa prezes tez jest be. W piotrcovi ta sama sytuacja Mackowiak byl be, Rol byl be i iinni tez. Ale jak by nic sie tu nie dzialo tez by bylo be. Ogarnijcie sie troche i jak chcecie to startujcie na prezesow, kierownikow i dzialaczy zobaczymy jacy bedziecie cacy

00

iiii ~iiii (Gość)30.11.2012 11:04

do oko
Ja tego nie napisalem zlosliwie a przynajmniej nie mialem takiego zamiaru. Ja sie ciesze ze cos sie dzieje w pilce recznej w Piotrkowie i doceniam prace kazdej osoby bo wiem ze to nie jest taka prosta sprawa utrzymac ekstraklase.

00

jaki ~jaki (Gość)30.11.2012 13:35

a komu potrzebna jest ta EKSTRAKLASA ? czyje chore ambicje ma zaspakajać? może lepiej tę kasę przeznaczyć na dzieci i młodzież ...

00

oko ~oko (Gość)30.11.2012 16:40

do jaki - a czy młodziez będzie sie garnac do sportu czy innych zainteresowan jesli nie bedzie miala chocby w sferze mazen mozliwosci grania zawodowo w najwyzszej lidze, tudziez startowania za przykladem znanych osob z miasta w konkursach naukowych. Tu nie chodzi o ambicje (jak widac to sam je masz chore) i zaspokajanie proznosci, tylko o tym zeby pokazac i byc przykladem dla innych, aby nie skupiali sie na czubku wlasnego nosa. Gdyby nie bylo takich ludzi napewno nie bylo by orkiestry Owsiaka, czy odnawiania nagrobkow i innych tego typu akcji. Zanim cos napiszesz to sie gleboko nad tym zastanów.

00

januszek ~januszek (Gość)30.11.2012 16:59

Co Ty masz człowieku za porównania:Zwierzchowski,królowa śmieci i pan Maćkowiak.Zastanów się trochę

00

jaki ~jaki (Gość)01.12.2012 17:21

"oko" napisał(a):
do jaki - a czy młodziez będzie sie garnac do sportu czy innych zainteresowan jesli nie bedzie miala chocby w sferze mazen mozliwosci grania zawodowo w najwyzszej lidze, tudziez startowania za przykladem znanych osob z miasta w konkursach naukowych. Tu nie chodzi o ambicje (jak widac to sam je masz chore) i zaspokajanie proznosci, tylko o tym zeby pokazac i byc przykladem dla innych, aby nie skupiali sie na czubku wlasnego nosa. Gdyby nie bylo takich ludzi napewno nie bylo by orkiestry Owsiaka, czy odnawiania nagrobkow i innych tego typu akcji. Zanim cos napiszesz to sie gleboko nad tym zastanów.

po pierwsze przeczytaj raz jeszcze co sam napisałeś , bo ani ładu ani składu a tym bardziej myśli którą górnolotnie chciałeś przekazać a po drugie kim ty jesteś żeby mnie pouczać , masz problem z własną wartością ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat