Proponuję idąc tą logiką wprowadzić strefę płatnego parkowania w całym mieście celem "zwiększenia bezpieczeństwa". Co za nonsens.
Co trzeba zrobić, żeby być klientem UM ? Czy trzeba mieć jakieś papiery, że się chce tam iść, czy wystarczy konieczność zapytania się na BOM jak załatwić jakąś sprawę lub tylko pobrać formularz. Bo jak nic, to wystarczy zaparkować auto i co godzinę iśc po nowy bilecik, żeby nie zapłacić.
Ciągle im mało pieniędzy, ciekawe czy chociaż za te pieniądze zrobią miejsca parkingowe jak się należy czy tylko będą zbierać kasę i miasto blokować jeszcze bardziej w okolicy szkolnej.
Proponuję wprowadzić opłaty za postój na skrzyżowaniach z sygnalizacją świetlną w celu wymuszenia rotacji pojazdów w zakorkowanym mieście.
Wspaniała wiadomość! Jestem za! Absolutnie nie zrobić głupstwa pierwsza godzina gratis! Bo nic się nie zmieni.Mam nadzieję,że pracownicy UM i KMP nie będą zwolnieni z opłat.Co najwyżej powinni dostać abonamenty. Cena minimum 200 zł. Graniczy z cudem zaparkowanie tam by załatwić sprawę. Na szczęście kiedyś ktoś pomyślał o parkingu przy dawnym TESCO i poszedł po rozum do głowy by zrobić płatny. Nie wiem jak jest teraz- dawno tam nie byłam. To samo powinno być przy urzędzie przy hali.
Co z parkingiem na KRN ................. wymalowane są trzy miejsca dla "lemuzyny" i to wystarczy, a pozostałe dla petentów ........... lecz tu jest problem i ból głowy Magistratu.
Brawo,opłata za godzinę może być 10 zł. !!!
Mam nadzieję,że prezydent wprowadzi taka stawkę !
Popieram !!!
Dobry pomysł. Nawet powinno być drożej niż gdziekolwiek indziej. Na rerd iść. Maksymalna cena.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!