Niestety taka prawda.
Tych normalnych jest tam niewielu...
~wers i ~wu nawet nie wiecie jaka była przyczyna zgonu, a już takie bzdury piszecie. Chyba z miasta Uć pochodzicie.
Ja tamtędy codziennie przechodzę wiec nie wiem czy nie powinienem czasem zmienić trasy w związku ze szkołą .
Co tak wgl. się stalo z tym dzieciakiem ?
Chłopak podobno nie mieszkał w tej dzielnicy, tylko odwiedzał jakiegoś kolegę. nie wiecie może jak się nazywał i do którego gimnazjum chodził?
znam kilku ludzi z tamtego osiedla i w ogóle nie mogę nazwać ich patologia! bardzo życiowi ludzie, duzo doświadczeń, ludzie pełni radości i uśmiechu :) odpowiedzialni i konsekwentni oraz godnego zaufania obywatele :) dokładam się do tego aby takim dzieciom wspomóc jakikolwiek rozwój, zorganizować im tak czas aby miło i przyjemnie spędzili dzień :)chłopak mógł mieć jakieś problemy i wcale nie musiał być z rodziny patologicznej! półsierota? to też taki NORMALNY czlowiek tylko po prostu tak zadecydował los o jego życiu! pomagajmy takim dziecioma nie na wstępie skreślamy ich!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!