A podobno piorun nie trafia 2 razy w to samo drzewo. :)
Ale ten gracz to jest gość - w 5 minut wygrał legalnie prawie 18 razy tyle, co Chojniak uciułał przez 10 lat, balansując na granicy prawa.
A ja nie dość że zarabiam marne grosze to jeszcze nic nie mogę wygrać.może dlatego że nie gram?
gratuluję serdecznie, mam nadzieję że nagrodą.. podzielimy się :)
aż nie mogę w to uwierzyć... co ja zrobię z tymi pieniędzmi... na pewno nic mi nie odbije, część oddam rodzinie a poza tym jestem zrównoważoną osobą:) dziękuje za miłe słowa:)
Gratuluję wygranej i oby anonimowej, w przeciwnym wypadku hieny będą czatować i żebrać na wczasy na "chorych" na biedę i takie tam...... Jak będzie wygrany chciał pomóc to rodzinie, a nie obcym.
A ja "szczęśliwcowi" współczuję. Normalnemy śmiertelnikowi taka suma nie jest do niczego potrzebna, a może być źródłem kłopotów. Wielu takich "szczęśliwców" skończyło źle, a dziś na dodatek mozna paść ofiarą bandytów. Ja gram, ale tylko w mini-lotto. Dla mnie ewentualna wygrana rzędu 200 tys. całkowicie wystarcza i jestem ustawiony. Nie potrzebuję milionów. Jeszcze raz wyrazy współczucia!!!
A ja zarabiam 1000zl z 3 dzieci....tez bym tak chciala ale tylko 50 tys....spalcic dlugi i zyc normalnie...plakac nmi sie chce...smutne to zycie..jeden ma a drugi nie ma na chleb..czemu tak jest?
Gratuluję wygranej!
Przydało by się trochę kasy, może nie od razu aż tyle, ale...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!