Haha mieszkanie po remoncie za małe i nie przyjmują ? Syn 24lata to na swoje niech idzie. Ja mam 25 lat i 3letniego syna i muszę ciężko pracować na to żeby wynajmować meszkanie i płacić czynsz 1000zł miesięcznie a Wy ludzie liczycie tylko na to że ktoś Wam coś da i jeszcze wybrzydzacie. Trochę pokory. Żenada.
Gość chrabianka może z ciebie jest każdy chce dostać taki metraż mieszkania jaki posiada a nie biorą ludzi z większego metrażu na mniejszy
Dostałam 3 oferty, których nie przyjęłam, bo mam 24-letniego syna, a dali mi propozycję pokoju z kuchnią. - co to w ogóle ma być. Syn pełnoletni, to niech sie martwi o swoje mieszkanie. Pani dali 3 oferty, ale odmówiła, bo szuka miodu w d... w ogóle co to za rozdawanie mieszkań? Do pracy i kupić sobie własne mieszkanie - mnie nikt niczego nie dał (oprócz banku, który dał kredyt na 30 lat...),a takie pasożyty społeczne myślą, że wszystko im się nalezy i jeszcze wybrzydzają...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!