Latem, przy temperaturze 40 stopni nie ma takiego "samozapłonu"! Zapaliły się :), Super!
"Przy Mireckiego zapaliły się śmieci"
Tytuł sugeruje, że one "same się zapaliły".
"Przypomnijmy, że to już kolejny pożar na terenie tego zakładu."
No jak już raz tamtejsze śmieci nauczyły "się same zapalać", to teraz co jakiś czas zapalają się i zapalają... co by pewnie tej cennej umiejętności nie zapomnieć... ;)
Ja wiem, że ogień, nieszczęście ........ piękna galeria gratuluję brakuje jeszcze tylko zdjęcia silnika wozu strażackiego
O ile pamięć mnie nie myli to na terenach byłej huty Kary miała powstać nowoczesna spalarnia śmieci? Czyżby był to rozruch technologiczny?
Więcej na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
A to nie jest czasem firma, której właściciel odsiadywał wyrok za wyłudzenia dotacji z Funduszu Ochrony Środowiska. Bo jeśli mnie pamięć nie myli to ta firma zawsze miała jakieś problemy z prawem.
Mam takie pytanie: co by mi się stało, gdyby to tak u mnie zapaliły się śmieci, a smród by szedł aż do UM?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!