wiecznie się tam kopci aż dusi czasem czym oni tam palą pewnie smiecmi nas trują
Za utylizację w/w śmieci firma będzie miała zapłacone(z kieszeni mieszkańca Piotrkowa)-chore ustawy sejmowe,nieskuteczna prokuratura i organy ścigania-dziki KRAJ jak mawiał jeden z posłów.
Mam takie pytanie: co by mi się stało, gdyby to tak u mnie zapaliły się śmieci, a smród by szedł aż do UM?
A to nie jest czasem firma, której właściciel odsiadywał wyrok za wyłudzenia dotacji z Funduszu Ochrony Środowiska. Bo jeśli mnie pamięć nie myli to ta firma zawsze miała jakieś problemy z prawem.
O ile pamięć mnie nie myli to na terenach byłej huty Kary miała powstać nowoczesna spalarnia śmieci? Czyżby był to rozruch technologiczny?
Więcej na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Ja wiem, że ogień, nieszczęście ........ piękna galeria gratuluję brakuje jeszcze tylko zdjęcia silnika wozu strażackiego
"Przy Mireckiego zapaliły się śmieci"
Tytuł sugeruje, że one "same się zapaliły".
"Przypomnijmy, że to już kolejny pożar na terenie tego zakładu."
No jak już raz tamtejsze śmieci nauczyły "się same zapalać", to teraz co jakiś czas zapalają się i zapalają... co by pewnie tej cennej umiejętności nie zapomnieć... ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!