Wady każdy może mieć i raczej ma - tylko niech płaci za nie sam a nie wszyscy
Maciek78: Prima aprilis był równo tydzień temu.
Ten Pan jak wynika z artykułu jest skrajnie prawicowy i nie ma tam żadnego obiektywizmu
Polityk spec od wszystkiego.
Taki "spec" - zna się na rzeczy,
(szkoda sobie strzępić gęby:
jak kiedyś kowal w średniowieczu...
który także wyrywał ludziom zęby!
Przedstaw się bo już ręce i majtki opadają od tych twoich żałosnych komentarzy.
Człowieku,jak długo pracujesz w U.M.? Wpadka, fontanna ? Przecież prac jeszcze nie rozpoczęto !!!! A ty już wiesz że wtopa ? ten bruk pod fontanną to syf. Przejedź z małym dzieckiem po tym rodeo .
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!!!!!!!!
Ups. Sprawa się rypła. :DDD
Cena w papierach to około 600 tys. zł a realna ustalona z kolegami królika to jakiś okrągły milion pewnie, szkoda że na fontannie nie zatańczy chociaż Hubert Urbański ;)
Od siebie dodam, że aż przykro było patrzeć jak to miasto powoli się stacza w ostatnich latach. "Estetyzacja" ulic na których i tak nikt nic nie zauważy bo będzie zajęty omijaniem dziur w jezdni - ŻiB. Nie zostało zrobione nic konkretnego. Niestety kontrast z poprzednim prezydentem jest ogromny, a szkoda bo to w końcu nasze miasto.
Maciuś, a może ty jesteś z Klanu?? Wierzysz we wszystko co Ci napiszą?? To jesteś żałosny jeśli tak, a jakiś profesorek co dostał parę tysiączków to ci napisze wszystko co chcesz!! Czytałem ten artykuł i mnie rozabwił:D:D
Wydaje mi się, że nasz prezio spełnia tylko swoje jakieś ambicje z dzieciństwa i ma w d*** społeczeństwo. Wybiera drogę jak Korea Północna jak tam mówią jest kilka dróg, ale tylko my wybieramy tą właściwą i wiemy co chce lud.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!