Bardzo dobrze jak głosujecie tak macie. Chory naród ze swoimi wybrańcami.
"Dużo było szumu medialnego w ostatnim okresie, dlatego chcę powiedzieć, że jeżeli ktokolwiek z państwa lub ze strony mieszkańców poczuł się urażony, to przepraszam" - powiedział M. Błaszczyński. Oj dzięki ci łaskawco że przeprosileś za szum medialny a nie za to że publicznie występowaleś ochlany, dzieki
Wstyd.wlasnie w wiadomościach na Polsacie leciała relacje z sesji. Brawo za taki rozgłos w Pl o naszym mieście. Zarówno dla Mariana jaki radnych którzy nie widzą w tym problemu...
Dobra zmiana. Jeżeli już nikt nie chce odwołania M.Błaszczyńskiego to dlaczego on może a mieszkańcy Piotrkowa nie. My też chcemy po 22 kupić w sklepach na terenie miasta alkohol. Od czego w końcu jest ta komisja antyalkoholowa, której przewodniczy pan Marian? Przecież jak nie można kupić alkoholu w nocy to jak ta komisja ma walczyć z alkoholem, którego nikt nie może kupić po 22giej?
Czy to prawda,że Krysia Czechowska dostała fuche w szpitalu na Roosewelta za 10 tys. za poparcie Chojniaka ?
I tu ciekawie,bo szpital należy do starostwa,a starosta z Chojniakiem nie za bardzo się lubią ! otóż tak,do 15.00 się nie lubią,za to po 15.00 są kumplami.
Wyborcom Wierzei gratuluje głupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak wygląda zachowanie człowieka mającego odrobinę honoru: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-11-27/pijany-samorzadowiec-kierowal-samochodem-odpowiadal-za-rozwiazywanie-problemow-alkoholowych/
"OŚWIADCZENIE
Pełen żalu, a przede wszystkim wstydu informuję, że wczoraj w Żmigrodzie odebrano mi prawo jazdy za kierowanie pojazdem w stanie nietrzeźwości. Rezygnuję ze wszystkich funkcji publicznych i oddaję się do dyspozycji Burmistrza Gminy Milicz.
Żadnym usprawiedliwieniem nie jest dla mnie fakt, że alkohol spożywałem dzień wcześniej i że nie miałem poczucia nietrzeźwości.
Żałuję, wstydzę się; zawiodłem wielu ludzi, którzy mi ufali.
Wyciągnąłem wnioski.
Dariusz Duszyński"
A co wyciągnął Marian?
Stanowczo zaprzeczam by w Piotrkowie był skandal, działo się źle lub ktoś zachował się niegodnie. W Piotrkowie jest dobrze, trwa pasmo sukcesów, wszyscy szanujemy się szanowankiem. Uwzniośleni i w ekstazie, niesiemy sztandary pośród zgiełku i urągania, jesteśmy Jutrzenką Narodu i Całego Świata. Nie uklękniemy przed skowytem miernot!!!
Błazenada jednych i drugich. Ludzie wymuście referendum i pogońcie zarówno tzw. rządzących jak i tę tzw. pisowską opozycję.
Wybierzcie wreszcie mądrych, poważnych i odpowiedzialnych ludzi. Macie do tego prawo.
Co wolno wojewodzie...
I tak to się dzieje. zwykły pracownik dawno musiałby odejść. Policjant po służbie przyłapany na byciu nietrzeźwym zostaje zwolniony, albo ma naganę, a tu sam szef na oczach całej Polski i co? I nic.
"Czy ten ptak kala gniazdo, co je kala,
Czy ten, co mówić o tem nie pozwala?"
Cyprian Kamil Norwid
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!