metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)27.03.2016 19:36

Niektórzy z tego forum na ten fakt pewnie posikają się z radości :))) Zakapturzenia ciąg dalszy :((( Ps. Jak to jest pluć obcemu facetowi swoje winy do ucha i odchodząc spojrzeć mu w oczy??? Pewnie niezłą mają polewkę :)))

79

second ~second (Gość)27.03.2016 19:51

Korzystając z okazji. Chciałem serdecznie pozdrowić idiotów rzucających petardy podczas procesji insurekcyjnej w kościele przy ul. Łódzkiej. Żeby było świątecznie. Jesteście baranami, najwyraźniej nie macie pisanek, albo macie bardzo małe kurczaczki, które już nie potrafią dziobać więc musicie sobie to niestety w inny sposób kompensować.

83

alek ~alek (Gość)27.03.2016 19:59

A jak to jest wypowiadać sie na tematy o których nie ma sie pojecia. Nie jestem buddystą nie komentuje zachowań buddystów bo nie wierze w to. Jest jakas swiatowa moda na krytykę chrześcijan..ale to juz bylo. Pozdrawiam

75

janusz do ares ~janusz do ares (Gość)27.03.2016 20:13

dziwne w tekście nic nie ma o pluciu facetowi jakichś win...ps: jak to jest aby cały czas siedzieć w internecie i komentować każdy artykuł...

55

wesoly ~wesoly (Gość)27.03.2016 20:47

Dlaczego akurat w Piotrkowie Tryb.Ciekawe ile dostanie .

109

sklave sklaveranga28.03.2016 05:42

Abp. Gądecki będzie nawoływał do pojednania pod sztandarem Kaczyńskiego i na jego warunkach. Nie można być jednocześnie katolikiem i działać w KOD? Z taki przesłaniem przybędzie hierarcha kościelny do Piotrkowa. A mnie dręczy takie pytanie: Czy można być kapusiem i chodzić do kościoła albo w jednej ręce trzymać legitymację partyjną a w drugiej różaniec. Więcej na http://sklave.manifo.com/

117

Kibic ~Kibic (Gość)28.03.2016 07:37

Trzeba Go wygwizdać

612

anty-pis ~anty-pis (Gość)28.03.2016 08:58

Na to pieniądze są!!!!

97

klasyk ~klasyk (Gość)28.03.2016 09:15

Slow ich sluchajcie czynów nie naśladujcie..

63

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat