A ile UM kosztowało zorganizowanie pierwszego przetargu ?
Czy aby taka zabawa publicznymi środkami nie prowadzi do ich marnowania ?
Ile UM zamierza razy jeszcze odwoływać przetargi ?
Dlaczego nikt z UM nie zapytał o opinię mieszkańców czy zaproponowany projekt podoba się im ?
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Planowana-renowacja-fontanny,3616
Jeżeli to ma wyglądać jak na zdjęciu do artykułu zamieszczonego w linku, to lepiej dołożyć kilka tysięcy zł i zrobić coś ambitniejszego.
no jak ma wygladac tak jak na zdjeciu to architekt sie nie wysilił zbytnio.
To wszystko wina Pobożnego, bo przez pomyłkę kwotę 540 tys. za fontamnę podał jako brutto,a właśnie miała to być kwota netto i wszystko byłoby w pożądku. Ot taki mały błąd, jakieś 22% różnicy. Ja... gdzie ja mieszkam!!!
No i kolejny kwas UM!!!
Za 540 tys fontanna taka jak na zdjęciu http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Planowana-renowacja-fontanny,3616 ???
To jest jakaś kpina. Ile to jeszcze dni do końca obecnych "rządów"???
Jak zawsze wszystko od d...y strony. Najpierw schody alejki, a teraz remont w środku czyli fontanna.
Później komuś przypomni się o remoncie dawnej "Hawany".
Super organizacja pracy.
Wiele inwestowaliśmy,ale całkiem mądrze, gospodarnie i z pomysłem,jesteśmy zadowoleni i szczęśliwi jako rodzina.Jak patrzę na tę niegospodarnośc i rozrzutnośc a przede wszystkim brak smaku to porywa mnie śmiech i dziwię się Piotrkowianom, że akceptują te wymysły niemądre i paskudne.Moim zdaniem to wstyd za taką inwestycję za takie pieniądze w powiatowym mieście z bogatą historią. Ten wstręciuchzniszczy serce Piotrkowa, nie pozwólcie na to......
Szkoda gadać byle do końca kadencji!Nie uwietzr że znów zostanie wybrany obecny!
Ty "jerzy kibic" naucz z się najpierw pisać a jak nie to spróbuj zaocznie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!