Cieszmy się kochać niemiecka władze póki możemy musicie być bogaci jak was stać na wyższy wat niedługo prąd myślcie juz powoli o pompach ciepła bo gazem nie będzie wolno grzać a i elektryczne samochody kupujcie bo diesli też nie będzie można kupić dzieci będą niedokrztalcone i będzie można nimi łatwo manipulować.Super piękny kraj tylko w nim żyć
JA WAM OBIECUJĘ ,,,,ja wam obiecuję ,,,,100 konkretów na 100 dni ,,,,,mamy już wyższy wat ,koniec tarczy na prąd ,ciepło i gaz ,,,,,,ja wam obiecuję ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
W pierwszym rzędzie widzę też Zbigniewa Ziembę - tego co zdobył dyplom Executive MBA w Szkole Głównej Menedżerskiej Collegium Humanum w Warszawie (ta uczelnia co na masową skalę sprzedawała dyplomy MBA).
Komisja Europejska rozpoczęła procedurę pisemną zatwierdzającą ostatecznie wypłatę Polsce pierwszej transzy pieniędzy z Krajowego Planu Odbudowy. Chodzi o 6 miliardów 300 milionów euro. Przedstawiciele unijnych krajów dali zielone światło dla wypłaty pieniędzy.
Oczekuje się, że pierwsza transza środków unijnych w ramach KPO zostanie przekazana Polsce w połowie miesiąca. Pod koniec marca informowaliśmy, że unijny Komitet Finansowo-Ekonomiczny zatwierdził ostatecznie decyzję Komisji Europejskiej dotyczącą wypłaty Polsce pieniędzy z Krajowej Planu Odbudowy. Przypomnijmy, że z kolei pod koniec lutego KE wyraziła zgodę na odblokowanie łącznie 237 miliardów euro. W tym są m.in. fundusze w ramach KPO.
Należy zmienić "zarządzających" w Piotrkowie Tryb., ponieważ degradacja miasta postępuje w zastraszającym tempie w każdej dziedzinie.
Nie pozwólmy manipulować się żadnym Czarnkom i Janikom, dość już PISu. Jeśli chcemy żyć lepiej, zmieńmy również w naszym mieście obecną władzę, zarówno na stanowisku prezydenckim jak i samorządowym. Dajmy szansę nowym, nie utwierdzajmy starych zastygłych i niezreformowanych stereotypów, powielanych przez minione kolejne kadencje, niech odejdą już w przeszłość. Niech nasze podatki nie idą na nagrody dla rządzących obecnie emerytów w radach nadzorczych i zarządach spółek miejskich, niech będą przyznawane następcom zasadnie dla dobra ogółu. Tylko my poprzez wybory możemy pchnąć nasze
miasto do przodu. Odważmy się, zaufajmy nowym kandydatom, jest wielu młodych, oni są nadzieją na budowanie lepszej przyszłości, są wykształceni, jeżdżą po kraju i świecie, widzą jak rozwijają się inne miasta, widzą jak żyje się gdzie indziej i widzą jak można żyć, co można przeszczepić na nasz grunt, do czego można dążyć, mają szersze spojrzenie na świat, otwarte umysły. My starsi wesprzyjmy ich, dajmy im nasze poparcie i siłę aby budowali lepiej i mądrzej od nas, dla swoich dzieci, wnuków i kolejnych pokoleń społeczności piotrkowskiej.
To jest szansa aby nie tkwić przez kolejne cztery lata w tym samym szarym punkcie, bo szkoda czasu.
Życzę trafnych wyborów.
Po 7 kwietnia bardzo proszę o usunięcie szpetnych banerów z mojego miasta, zwłaszcza ten chudej Głowackiej i Pingot, bo ja tym ludziom za grosz nie wierzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!