Okej, niech robią takie imprezy tylko kurcze z głową! Znowu powtórka z rozrywki, żadnych informacji o zamykaniu dróg. Wcale się nie dziwię, że ludzie się denerwują, też bym była zła.
Raz na nie wiadomo ile lat pokazali się kolarze w Piotrkowie a buractwa i oszołomstwa od razu tyla jak by to coś częstego !!!!
Powinno być napisane przemkli a nie przemknęli, żenujący błąd.
Najlepiej to jak parę razy do roku jakaś procesja przejdzie albo pielgrzymka...też wtedy ulice pozamykane...Żenada te wasze komentarze.Coś fajnego się dzieje w mieście raz na parę lat a wam się nie podoba. Buractwo w tym naszym mieście niestety...
Burdel poprostu burdel trzeba miec plaski mozg zeby sie cieszyc z takiego balaganu. Mozna zrobic taka impreze tylko z glowa! Ja mam w nosie kolarzy a nie mam ochoty z dzieckiem w aucie stac w korku!!! A policja tak jak ktos napisal standard jak dzieci we mgle!
Ciekawe ilu emerytów przeklinało cyklistów, że jeżdżą za szybko i mogą komuś zrobić krzywdę.
Ale oszołomstwa kiedy kolarze jechali przez Piotrków !?!? jęczą jak by to koniec świata nastąpił !!!
Ta pani wystająca na pół z szyberdachu robiła to zgodnie z przepisami?Czy tak można podczas jazdy?Podczas dosyć dużej prędkosci? Kto widzial,ten wie!!!!!
A policja to robila wieksze zamieszanie podczas tego wyscigu niz sami kolarze!
Kto odpowiada za ten cały burdel żeby blokować centrum miasta w godzinach szczytu. O godz 14 nie dało sie przez centrum przejechać. Tylko w trybowie są możliwe takie cyrki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!