Pewnie nie bylo ruchu i sobie przycisnal...wielkie rzeczy. Przestancie z ta nagonka, bo na ogol ludzie jezdzacy szybko nie powoduja wypadkow. Powoduja je najczesciej zawalidrogi i emeryci...
Na moje oko to troszkę dziwnie stoi ten radiowóz niby na poboczu niby na jezdni jednym słowem policjanci z Miami:)
siedziałem kilka razy a tej alfie i w vectrze i taki syf jest w tych samochodach że szok.Boczek od strony kierowcy co był tak uwalony że lepiej nowy kupić bo tamtego się nie dopierze .
A co do pościgów to z jaka prędkością policmajstry goniły ten samochód i jaki zagrożenie przy tym spowodowali ?? sami nagminnie łamia przepisy ...
Ludzie zastanowcie sie dlaczego na drogach szybkiego ruchu czy jak tam zwal w Polsce jest tyle wypadkow. Bo to glownie przez jak na jedynce co nie ruszysz to swiatla i przejazdy co chwile. Ile osob zgnielo na tych swiatlach i przejazdach przez droge? Dlaczego na prawdziwych autostradach nie ma takich bezsensownych wypadkow? W Niemczech na autostradach nie ma ograniczen predkosci a jest mniej wypadkach niz na POlskich pseudo trasach
Widziałem tego kierowce merca w kajdankach na klapie bagażnika własnego samochodu. Normalnie robi się już jak w USA z ta Polską :)
Jeszcze powinien dostać pałą po łbie, żeby dłużej pamiętał że tak nie wolno....
Przy prędkości 220 km/h na DK 1 przekroczenie prędkości było o 120 km/h, jeśli zaś na A1 to "zaledwie" o 80 km/h
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!