Piotrków bastionem pis. Kto ich wybraliał to teraz niech narzeka.
Współczuję ludziom, którzy ponieśli przez sytuację straty, i za chwilę nie będą mieli co włożyć do garnka. Tym bardziej, że sam odczułem skutki epidemii. Nie współczuję natomiast jednej z kwiaciarek, która - co słyszałem na własne uszy - wychwalała przed wyborami pis. Chciała - ma.
I to jest powód żeby epiotkow zwróci na to uwagę?
Tego że będzie skupowanie kwiatów nie widzicie?
Niektórzy chcieli na cmentarzu załapać koronowirusa ale rząd im w tym "przeszkodził".
I po co takie pierdoly wstawiać
Jutro Tuska podobiznę podstawie ze zniczem
a już mi było tych sprzedających szkoda i miałem zakupić parę doniczek kwiatów ale po tej akcji nie zobaczą mojej ani jednej złotówki
No przecież sami sobie ciężko na to zapracowaliśmy było żeby chodzić w maskach? Było żeby się nie spotykać jak nie trzeba? To wszyscy to w 4 literach mieli i snuli opowieści o spiskach już teraz tak dużo nie czytam tutaj tych komentarzy że wirusa nie ma czyżby wreszcie dopadło tych wszystkich najmądrzejszych? Wreszcie. Nie pisać mi tu głupot bo mnie też dopadło i wiem o czym pisze na szczęście jest to już za mną
Trzeba było decyzję o zamknięciu cmentarzy jakoś na początku tygodnia podawać a nie na ostatnią chwilę. To już tylko pudrowanie przegrywanej walki z wirusem. Pozory działania. Idziemy modelem szwedzkim tylko nikt o tym głośno nie mówi,pisze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!