Jak żyję tam nigdy nie przechodziłem bo po co, znajdzie się dwóch co przechodziło a wydzierają się jak by ich ze skóry obdzierali. Nareszcie będzie trudno dotrzeć do miasta i tak trzymać bo jeszcze śmieci przywiozą, bo za darmo do osiedlowego śmietnika.
Pierwsza informacja byla, że mial byc zamknięty dla aut na 2 miesiące, jak dobrze liczę to od maja do sierpnia jest troche więcej. Wogole to może należy ogrodzić Piotrkow murem od reszty świata ????
Nie budójcie wiaduktu .jest spokój na drodze i cisza.bardzo się cieszę że będą opuznienia w budowie.jednak piotrków zawierzył, dzięki panu radnemu.
brawo
firma inko co zarobi to na winko
smiechu warte , winowajca projektant hahaha..
a ja mam nadzieje że jak rozbiorą węzeł Bełchatów, to coś się stanie, wycofają się inwestorzy albo odkryją atlantyde i Piotrków zostanie odcięty na lata od zachodniej strony i nie będzie jak tu wjechac, niech to miasto wymrze tak jak pragnie tego nasz kochany prezydent.
Jeśli jest to system "Projektuj i buduj" to dlaczego zaczęli od "rozwalaj" ? Teraz jest to system "rozwalaj i czekaj naniewiadomoco".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!