Nareszcie zamknięty ,nie będzie użalania .co to będzie jak zamkną pod wiaduktem drogę.
Przejazd przez a1 powstanie w sierpniu. O największym rondzie w Europie wstyd pisać. A po zakończeniu roku szkolnego (19 czerwca) będą... rozbierać wiadukt na Polesiu.
Zero organizacji.
Już żyłem nie było przejazdu, był przejazd nie zdarzyło mi się z niego korzystać po co tyle rabanu jakby dotyczyło to 100 tys. ludzi albo i więcej. Może to nieporadność i brak umiejętności logicznego myślenia ludzi lokalnych na etapie projektowania inwestycji.
Wy się martwicie o dojazd do pracy, szkoły czy sklepu a mi wydaje się większym problemem dojazd służb ratunkowych na drugą stronę. Znacząco wydłuży się dojazd Pogotowia jak i droga do szpitala...
Bez żadnej organizacji ta budowa jak zwykle polskie realia mieszkańcy Woj Pol za wiaduktem mają latać nad trasą na przystanek MZK
jak rozbiorą wiadukt na bełchatowie, i ustawią te 5 sygnalizacji na drodze Piotrków - Srock to zobaczymy wtedy jak beda wygladać tu godziny szczytu ^^
Rozumiem tych ludzi gdzie beda te sygnalizacje, bo są potrzebna, ale przy tym co się będzie działo, to i tak będzie wam ciężko wyjechać w godzinach szczytu na drogę, bo korek będzie od Srocka do Piotrkowa, już teraz wracam z ŁDZ po 14 i jest do Kafaru, dobrze że jest ten przesmyk przez Wole Bykowską i Wiatraczną do Wojapola..póki co.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!