metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mom ~mom (Gość)25.10.2017 18:20

Cytuję:
„Pocałuj i jedź”

Miejscem na pożegnanie powinien być przystosowany parking a nie ulica z dopuszczonym ruchem .......... oby nie .... gdy coś się stanie, kto poniesie odpowiedzialność, strefa - dozwolone zatrzymanie .....

50

adagor ~adagor (Gość)25.10.2017 19:57

Wybudujcie im na Wysokiej taras widokowy!!!! komuś się we łbie popieprzyło z tą akcją!!!!

52

gość ~gość (Gość)25.10.2017 20:08

Codziennie wysadzam tam dzieciaki. Zatrzymuje sie, wysadzam dzieci i odjezdzam. Nigdy nie mialam problemu

51

hue ~hue (Gość)25.10.2017 12:57

Strefa "pocałuj i jedź" powinna znajdować się w szatni szkoły...samochody powinny wjeżdżać do szatni. Obserwując odwożących rodziców, to byłoby najlepsze rozwiązanie. Podjechać jak najbliżej, strąbić i powyzywać innych, dając przykład dzieciom - tak to wygląda teraz. Ja wychodzę z dziećmi 15 minut wcześniej. Auto mam czas zaparkować nieco dalej od szkoły i odprowadzić pociechy. Zaraz wyleje się na mnie fala hejtu, ale opisałem jedynie, co widzę i jak sobie z tym radzę. Dzieci sie przyzwyczaiły, ja na czas jestem i w szkole, i w pracy...

280

gosciu ~gosciu (Gość)26.10.2017 15:27

może najpierw zrealizuje zadania z budżetu które wygrały w ubiegłym roku?! a nie pod publiczkę wszystko robi bo wyboru tuż tuż a smród mediatki się rozwiać nie może....

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat