cyt "Potwierdzone zakażenie koronawirusem stwierdzono u pracownicy przedszkolnej kuchni" Przedszkole nr 19 w Piotrkowie. Piotrków nie jest w żadnej strefie epidemiologicznej. Powiat piotrkowski strefa żółta. A tu zabawa na całego. Gratuluje wyczucia czasu władzom gminy.
Jak widać dystans i maseczki niektórych nie obowiązują... Co za chory kraj ???????????????
A w kamieński w przedszkolu wysłano mówiła że jest bomba i został.on odczytany dopiero po dwóch dniach JAKA ZAPRACOWANA pracownica sekretariatu narazie wiele osób na utratę życia i zdrowia no i niedopełnienia obowiązków ciekawe ci z tym ,robi prokuratura
Otwarcie odbywało się ma świeżym powietrzu. Skoro wróciliśmy do normalnego życia - odbywają się msze, koncerty, mecze i manifestacje to czemu nie można świętować otwarcia przedszkola? Zanim zaczniecie hejtować otwarcie to doceńcie samą wagę tej inwestycji dla lokalnej społeczności - Niechcice wreszcie mają nowoczesne przedszkole dostosowane do potrzeb małych dzieci. Wszyscy powinniśmy cieszyć się, że gminie udało się wybudować tak potrzebny obiekt.
A co Zięba tam robi jak żadnych pieniędzy nie załatwił na to przedszkole. Lans tylko
niech ktoś policzy ile przepisów sanitarnych tam złamano za jednym zamachem. Budynek nadaje się w pierwszej kolejności do ozonowania o dezynfekcji. To ja odprowadzając dziecko do przedszkola do którego uczęszcza, pomimo, że jestem rodzicem, nie mogę wejść do środka, a tutaj oficjele bez maseczek łażą sobie po budynku.
Ponadto przypominam, że żółta strefa to zgromadzenia do 160 osób i odległości pomiędzy uczestnikami min. 1,5 metra.
Tyle mówi o ograniczaniu mobilności i trzymaniu dystansu społecznego ale jak rozumiem nie dotyczy to polityków, którzy cały czas muszą prowadzić swoje kampanie nawet kosztem zdrowia ludzkiego. Politycy do pracy a nie przecinania wstęg!
Konkurencja z Gorzkowic, która wymuszała haracze od pracowników dopiero musi mieć nerwy z powodu otwarcia tej placówki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!