Marzę aby kiedyś obudzić w kraju gdzie Batmani nie muszą być obecni przy każdej samorządowej uroczystości...
Konkurencja z Gorzkowic, która wymuszała haracze od pracowników dopiero musi mieć nerwy z powodu otwarcia tej placówki
Tyle mówi o ograniczaniu mobilności i trzymaniu dystansu społecznego ale jak rozumiem nie dotyczy to polityków, którzy cały czas muszą prowadzić swoje kampanie nawet kosztem zdrowia ludzkiego. Politycy do pracy a nie przecinania wstęg!
niech ktoś policzy ile przepisów sanitarnych tam złamano za jednym zamachem. Budynek nadaje się w pierwszej kolejności do ozonowania o dezynfekcji. To ja odprowadzając dziecko do przedszkola do którego uczęszcza, pomimo, że jestem rodzicem, nie mogę wejść do środka, a tutaj oficjele bez maseczek łażą sobie po budynku.
Ponadto przypominam, że żółta strefa to zgromadzenia do 160 osób i odległości pomiędzy uczestnikami min. 1,5 metra.
A co Zięba tam robi jak żadnych pieniędzy nie załatwił na to przedszkole. Lans tylko
Otwarcie odbywało się ma świeżym powietrzu. Skoro wróciliśmy do normalnego życia - odbywają się msze, koncerty, mecze i manifestacje to czemu nie można świętować otwarcia przedszkola? Zanim zaczniecie hejtować otwarcie to doceńcie samą wagę tej inwestycji dla lokalnej społeczności - Niechcice wreszcie mają nowoczesne przedszkole dostosowane do potrzeb małych dzieci. Wszyscy powinniśmy cieszyć się, że gminie udało się wybudować tak potrzebny obiekt.
A w kamieński w przedszkolu wysłano mówiła że jest bomba i został.on odczytany dopiero po dwóch dniach JAKA ZAPRACOWANA pracownica sekretariatu narazie wiele osób na utratę życia i zdrowia no i niedopełnienia obowiązków ciekawe ci z tym ,robi prokuratura
Jak widać dystans i maseczki niektórych nie obowiązują... Co za chory kraj ???????????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!