metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Myśliciel ~Myśliciel (Gość)04.12.2012 14:40

Czy my mamy w Piotrkowie jedno przedszkole? Ciągle tylko przedszkole im. bł. E. Bojanowskiego. Czy dzieci autora tam uczęszczają, czy co? No, żeby chociaż 10 urodziny, ale okrągłe 11? Przesada...

00

mama ~mama (Gość)04.12.2012 16:33

To jest właśnie takie przedszkole, o którym warto mówić. Z pomysłem, miłą atmosferą i wszystkim tym co niezbędne do rozwoju maluchów. Gdybym mogła cofnąć czas to mój starszy syn też chodziłby właśnie tam. Popieram grono pedagogiczne i serdecznie pozdrawiam.(:

00

.mama. ~.mama. (Gość)04.12.2012 21:21

Ja również mam dziecko w tym przedszkolu, i jestem dumna z tego,ponieważ to naprawdę dobre przedszkole. Dziecko choć nigdy nie było szczególnie rozpieszczone to po 3 miesiącach ogromna poprawa w zachowaniu. I to nie rygor o którym niektórzy mówią tylko po prostu dobre wychowanie. Zabawy, piosenki,angielski,gimnastyka,tańce... opcja powiem "full". W mało którym przedszkolu taki rozkład dnia. Mogła bym dużo pisać, ale nie o to tu chodzi. Pozdrawiam i dziękuję serdecznie Ciociom;)
A skoro ciągle o tym przedszkolu głośno to świadczy o tym że jako jedyne uczestniczy w życiu miasta i wychodzi po za mury przedszkola.

00

do myśliciel ~do myśliciel (Gość)05.12.2012 11:52

myślicielu,intryguje mnie czy Ty obchodzisz urodziny co rok,czy moze co 10 lub 20 lat?Pozdrawiam.

00

. ~. (Gość)05.12.2012 12:24

"do-mysliciel" napisał(a):
myślicielu,intryguje mnie czy Ty obchodzisz urodziny co rok,czy moze co 10 lub 20 lat?Pozdrawiam.

A mnie intryguje Gościu czy ty umiesz czytać, czy tylko literk składać? Chodziło mi o to, że robi się wielki medialny szum z okazji niejubileuszowych urodzin jednego z wielu przedszkoli w mieście. Czy nie ma o czym pisać? To nie piszmy o pierdołach! A może od dziś będą opisywane urodziny każdej placówki w Piotrkowie? Przedszkoli, szkół, urzędów, zakładów (z tym nie będzie problemu, bo ich coraz mniej - i to jest temat do opisywania) itd.

00

. ~. (Gość)05.12.2012 12:25

"mama" napisał(a):
To jest właśnie takie przedszkole, o którym warto mówić. Z pomysłem, miłą atmosferą i wszystkim tym co niezbędne do rozwoju maluchów. Gdybym mogła cofnąć czas to mój starszy syn też chodziłby właśnie tam. Popieram grono pedagogiczne i serdecznie pozdrawiam.(:

Nie tylko to przedszkole takie jest...

00

do myśliciel ~do myśliciel (Gość)05.12.2012 15:57

TO nie mdialny szum tylko informacja jakich wiele.Nie dostrzeglam żadnego Twojego komentarza,gdy podawano informacje i galerie zdjęć ze szkoły Nr10 czy innych placówek przedszkolnych .Rozumiem że Ciebie interesuje szególnie tylko to przedszkole.Dodam jednocześnie ,że nie tylko umiem czytać ale i myśleć.Wyluzuj i nie obrażaj.pozdrawiam.

00

mama przedszkolaka ~mama przedszkolaka (Gość)06.12.2012 17:26

"Mysliciel" napisał(a):

Człowieku, tak to działa, że jeśli jakaś placówka przygotowując coś, da znać do mediów i zaprosi je na uroczystość, to media o tym piszą. Może jednak warto się cieszyć, że czytasz tak miłe (nawet jeśli dla Ciebie bezwartościowe) wiadomości. Zrób sam coś interesującego, zaproś media, a będą i o Tobie pisać.
Serdecznie Cię pozdrawiam:)

00

mama przedszkolaka ~mama przedszkolaka (Gość)06.12.2012 17:36

do: myśliciel
Człowieku, tak to działa, że jeśli organizując uroczystość, zaprosisz media, to media o tym napiszą. Skoro masz tyle do powiedzenia, to sam coś zorganizuj, zaproś media i poczytamy o tym wszyscy. Najłatwiej wszystko skrytykować.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę trochę więcej empatii:)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat