metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nene ~Nene (Gość)05.09.2024 16:37

A ja sobie ubrałem choinkę, śpiewam kolędy i czekam na Gwiazdkę i od razu mi tak chłodniej w te upały i nastrojowo też. Polecam.

90

masakra ~masakra (Gość)06.09.2024 11:07

To jest jedna wielka żenada ! Obserwuję i nie dowierzam. Mam nadzieję, że mieszkańcy się skrzykną niedługo za odwołaniem. To co reprezentuje obecnie prezydent to właśnie przedszkole. Więcej pracy !!! Myśli o strategicznych sprawach dla Piotrkowa !

92

Uśmiech! ~Uśmiech! (Gość)06.09.2024 12:14

Uśmiech proszę!

30

goœć_ela ~goœć_ela (Gość)06.09.2024 13:36

Czytam na FB , że mieszkańcy od 14.08 czekają na stanowisko prezydenta w sprawie geotermii i przystąpienia do darmowego grantu badawczego, a Pan prezydent ma najwyraźniej inne priorytety.....Ile jeszcze tych wycieczek dzieciaków do urzędu? Pan Prezydent miesięcznie kosztuje nas ok. 30 000 zł i liczymy na efekty pracy.

50

Przedszkolak ~Przedszkolak (Gość)06.09.2024 13:45

W sumie jak nie spojrzeć to obecnie na Pasażu Rudowskiego mamy niezłe przedszkole. Tylko ta kadra trochę droga w utrzymaniu..

50

eryk ~eryk (Gość)06.09.2024 15:01

Przedszkolaki coś na odpowiednim poziomie.... rządzenim to koledzy z PSL się zajmuja

40

EPobserwator ~EPobserwator (Gość)06.09.2024 17:25

Można odnieść wrażenie, że stanowisko prezydenta miasta to niekończąca się dobra zabawa,lans i uśmiechy na czerwonym dywanie,bez konieczności odpowiadania na niewygodne pytania.Chcieliście dobrą zmianę to macie.Słodkiego,miłego życia życzę.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat