Można odnieść wrażenie, że stanowisko prezydenta miasta to niekończąca się dobra zabawa,lans i uśmiechy na czerwonym dywanie,bez konieczności odpowiadania na niewygodne pytania.Chcieliście dobrą zmianę to macie.Słodkiego,miłego życia życzę.
Przedszkolaki coś na odpowiednim poziomie.... rządzenim to koledzy z PSL się zajmuja
W sumie jak nie spojrzeć to obecnie na Pasażu Rudowskiego mamy niezłe przedszkole. Tylko ta kadra trochę droga w utrzymaniu..
Czytam na FB , że mieszkańcy od 14.08 czekają na stanowisko prezydenta w sprawie geotermii i przystąpienia do darmowego grantu badawczego, a Pan prezydent ma najwyraźniej inne priorytety.....Ile jeszcze tych wycieczek dzieciaków do urzędu? Pan Prezydent miesięcznie kosztuje nas ok. 30 000 zł i liczymy na efekty pracy.
To jest jedna wielka żenada ! Obserwuję i nie dowierzam. Mam nadzieję, że mieszkańcy się skrzykną niedługo za odwołaniem. To co reprezentuje obecnie prezydent to właśnie przedszkole. Więcej pracy !!! Myśli o strategicznych sprawach dla Piotrkowa !
A ja sobie ubrałem choinkę, śpiewam kolędy i czekam na Gwiazdkę i od razu mi tak chłodniej w te upały i nastrojowo też. Polecam.
Kiedy napiszecie o aferze z fikcyjnymi przedszkolami i fałszowaniem list obecności ?
Nie głosowałem w żadnej turze na JW. Wiedziałem , że będzie bardzo , ale to bardzo słabym włodarzem EP i to się niestety potwierdza każdego dnia. Fotki i lans to specjalność EPI , miasto to mieszkańcy i ich dobro. Słabizna panie JW.
Plusem jest to że dzieci mogą zobaczyć jak funkcjonuje urząd miasta co się tam robi i czym zajmuje się prezydent bo nauka na sucho zazwyczaj idzie w las
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!