Liczę ze coś się zmieni. Raz głosowałem na Panią Marlenę...zagłosuje ponownie.
W wyborach samorządowych pani Marlena dostała mój głos, bo głosowałem na nią, a nie na partię. Teraz nie ma mowy.
JUŻ NIGDY NA platformę o.
Wpiszcie Wojciech Sumliński w Youtube.
Przestańcie się błaźnić.. ludzie pamiętają co zrobiliście dla Polski i Polaków, wielkie G..
Setki tysięcy młodych jak i dojrzałych Polaków wyjechało bo miało dość waszej "polityki", umów śmieciowych i 5zł/h pracy. Nie macie nic do zaoferowania poza szczuciem, kłamstwami, donoszeniem i okradaniem państwa polskiego. Dalej macie zamiar wyśmiewać osoby ciężko pracujące i zarabiające poniżej 6000zł? Czy może znowu będziecie obrażać obywateli wypoczywających nad polskim morzem? Większość wizyt zagranicznych waszych ludzi to kompromitacja i totalny obciach, a najlepszym tego przykładem na zawsze pozostanie Kopacz i Komorowski..
Dno nie ośmieszajcie się dalej,wasz program jest za.....y, odsunąć PiS od władzy i kraść dalej.
Program PO - za wszelką cenę wygrać z PIS, żeby dorwać się do koryta. Żadnej wizji, żadnego planu, żadnego pomysłu.
Ale się uśmiałem. Będzie trzeba drzwi zamykać jak będą kampanię prowadzić :-D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!