Taka fotka z konferencji na temat ww. strefy:
Mina prezydenta bezcenna.
Jako przedsiębiorca nie jestem zainteresowany Piotrkowem. Wole inwestować np. w Kleszczowie. Niedaleko a warunki do inwestycji nieporównywalne. Przy takich podatkach jak w Warszawie dziękuję wolę budować w gminach blisko Warszawy , Wrocławia, Krakowa. Tam uciekają młodzi zdolni. Co ja mam zaproponować młodemu człowiekowi w Piotrkowie. Cotygodniowe kółka różańcowe bez urazy dla kółek.
Mógłbym przysiąc, że adres Wojska Polskiego 264 należy do MK Centrum. Więc w przetargu była wystawiona ta działka ??? No to się właściciele zdziwią :))
Jacy inwestorzy? gdzie? w tym pipidówku,gdzie podatki są najwyższe w województwie? tylko idiota zainwestuje tu swoje pieniądze.
Stary temat odgrzewanie kotletów a i tak LIPA hmmmm nie ma o czym pisać przed świętami !
Ciekawe... miasto ciągle odnosi...to dlaczego w Piotrkowie jest tak źle?
A ja od 8 lat proszę urząd miasta żeby sprzedał mi nieruchomość (zabudowaną) którą dzierżawie od miasta ale bezskutecznie. A też chciałbym ją rozbudować i zatrudnić kolejne osoby...Niestety nie mam znajomości.
Co ta kobieta opowiada? Miesza i nie wie w którą stronę. Oczywiście że się tu nic nie da bo po co? Ta "ryba" psuje się od głowy !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!