Od lat dziad pieczarkowy okrada ludzi!!!!!!!!!!
i nikt tego nie zglosil do pip? dziwne chyba ludziom pasuje ta praca.
Wszyscy wiedzą jak tam jest, ale p.u.p. nadal zamieszcza oferty pracy od tego pana, a jeśli odmówisz przyjęcia takiej oferty to cię "zawieszą"...paranoja
takich oszustów powinno się karać więzieniem ale takich pseudo przedsiębiorców w piotrkowie jest mnóstwo którzy zamiast pracowników chcą mieć niewolników za 900zł miesięcznie
Ja jestem ciekaw kiedy odpowiednie Władze zainteresują się kolejnym oszustem z Bełchatowa,który prowadzi firmę transportową. Nie dość że nie płaci najętym na czarno kierowcom,to jeszcze nie płaci podatków,tam dopiero by się coś znalazło,przekręty na każdym kroku.
A możesz podać jakieś namiary na tego oszusta, żeby kolejni nie wdepnęli w jego bagno?
Takich oszustów jest więcej. Jeden z nich mieszka w Gorzkowicach a kiedyś pracował w państwowej firmie, którą okradł.
Jednego z Piotrkowa juz posadzili za oszustwa, ...Italianao... czy jakoś tak się nazywa
Do ewask1965
mi chodzilo o PIP (inspekcja pracy) ale jesli chodzi o pup to owszem ciagle sa ogloszenia
Tego faceta nie mozna nazwać człowiekiem to jest s.......n
i to jest łagodne określenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!