A po koralikach Bania u Plebana Bania u Plebana Bania u Plebana do rana.
Uwolnić księdza Michała Olszewskiego. Módlmy się, aby to dokonało się jak najszybciej!
"Pan jest pasterzem moim
Niczego mi nie braknie
Pozwala mi leżeć
Na zielonych pastwiskach
Prowadzi mnie na wody
Gdzie odpocząć mogę
Orzeźwia moja duszę
Napełnia mnie Swoim Duchem
Gdybym szedł ciemna doliną
Zła się nie ulęknę
Twoje słowa i łaska
Są moją pociechą
Prowadzisz mnie na wody
Gdzie odpocząć mogę
Orzeźwiasz moja duszę
Napełniasz mnie
Swoim Duchem
Prowadzisz mnie na wody
Gdzie odpocząć mogę
Orzeźwiasz moja duszę
Napełniasz mnie".
Dlaczego ci ludzie nie modlą się w kościele tylko wychodzana ulicę? Czy muszą mieć pozwolenie na zgromadzenie? Czemu to ma służyć?
drastycznie spada, likwidowane są seminaria duchowne, liczba wiernych spada, liczba dzieci i młodzieży na lekcjach religii gwałtownie spada.....wspaniałe wieści, duch w narodzie nie ginie.
Uwolnić księdza Michała Olszewskiego. Módlmy się, aby to dokonało się jak najszybciej.
lubi ciszę, spokój, nastrój, zadumę. Nie jest ani męski ani damski. Człowiek biegający po ulicach podczas takiej modlitwy to obłudnik i zakłamany typ, oczekujący poklasku, aplauzu, akceptacji. To fałszywy katolik nie mający pojęcia o treści Biblii i naukach Jezusa...
oczywiste i łatwe do zrozumienia "Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę, powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. Ty zaś, gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie"
Módlcie się żeby islam do nas nie wszedł bo będziecie do allaha się modlic
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!