Taa i sam się bedzie dezynfekował jeszcze. Zarażą się siedzac w cieple w namiocie a potem wejda do urzędu. XD brawo wy. Na protestach nie ma wirusa nie lekajcie sie.
Pod namiotem moze być wirus i stac możemy obok siebie. Byle nie w urzędzie! Poza tym wirus jest najgroźniejszy po 22.
Po co aż tak? Przecież umawiamy wizytę na godzinę, przychodzimy punktualnie, więc wystarczyłaby jakaś zwykła osłona od wiatru, deszczu, dzwonię, że jestem, urzędnik po mnie wychodzi, to czas w sekundach liczony... A teraz będzie czas liczony w grubych złotych, naszych...
Dlaczego w jednym z największych zakładów w PT nie było i nie ma wirusa? Czyżby tam byla jakas enklawa zdrowie? UM może sprawdzi jak to zrobić i nie trzymać ludzi w namiocie!
Urzędnicy jak wam nie żal naszych wspólnych pieniędzy /właściwie żyjecie za nasze podatki/ wydawać na coś, co jest zbędne, drogi dziurawe, chodniki krzywe, jakimi jesteście "inwestorami" "wspólnej skarbonki"?
Urzędasy dalej się izolują od społeczeństwo tak jak służba zdrowia . Ośmieszają się tylko bo na tak zwanego wirusa już od 2016 roku ludzie chorują i to jest fakt i jakoś wcześniej ani lekarze się nie izolowali ani urzędnicy aż tu nagle od marca tego roku rząd nie tylko nasz postanowili terroryzować społeczeństwa wirusem który groźny nie jest bo człowiek od człowieka nie zarazi się nim
To "ustrojstwo" kupią za ostatnie pieniądze czy coś jeszcze w budżecie miasta zostanie? Będzie kosztować "trochę" i ogrzewanie.
A ja właśnie je...jestem po piwie i po setce...i jest bardzo mi...miło i sy...sy...sympatycznie i zaraz jeszcze idę do sklepu...????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!