Ja tam pale z kontrabandy i mam gdzieś PiSowską akcyze zaraz po mnie przyjadą hehe
przestepcami to jest polski i UE rzad paczka fajek powinna kosztowac 4 zl a kosztuje 12zl 8 zl KRADNĄ i tylko glupek kupuje fajki w sklepie kazdy kupuje od ukraincow PAJACE i DEBILE z ministerstwa
Przecież po zdjęciu widać,że to było tylko na własny użytek...
I co w tym dziwnego że lewy handel kwitnie? Z paczki która kosztuje 13zł to 10zł idzie do państwa i to dopiero jest BANDA!
Zgodnie ze SJP kontrabanda to po prostu przemyt. Z artykułu w ogóle nie wynika, że takie coś miało miejsce. Facet miał tylko nielegalny tytoń i papierosy. Ale gdzie choćby cień podejrzenia, że z przemytu ? Nielegalny tytoń to NIE kontrabanda. Nawet w Piotrkowie niedawno zlikwidowano przecież fabrykę produkująca papierosy, właśnie na miejscu. Czy ktoś kto to pisze rozumie więc znaczenia słowa "kontrabanda" ???
Taki żarcik:
Komendant na spotkaniu z policjantami mówi:
- połowa z was używa słów których znaczenia w ogóle nie rozumie!
- przepraszam, to alibi to do mnie ?
Komendant odpowiada:
- nie ulega absencji !!
Niech zmniejszą podatki,to nie będzie kontra bandy,a ci w rządzie też "święci" nie są.)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!