metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gdzie jest policja? ~Gdzie jest policja? (Gość)12.11.2018 17:31

A kierowcy w szczególności kobiety pseudo bizneswomen prowadzą samochody jedną reką z telefonem przy uchu. Faceci biznesmeni podobnie. I o czym tu mowa? Rowerzyści przejeżdżający przez oznakowane przejścia dla pieszych to już nie nowość! Gdzie jest policja? Każdy rowerzysta po ukończeniu 18 lat powinien zdać egzamin i posiadać kartę rowerową, oraz OC. A jazda rowerem po chodniku stała się w Piotrkowie normą. Nie ma straży miejskiej i nie ma policji! Pieszy musi uważać a rowerzyści i kierowcy to nie muszą i pozostają bezkarni.

52

yato ~yato (Gość)12.11.2018 22:33

Jadąc samochodem widziałem, jak młody chłopak przechodząc przez jezdnie na ul.Piastowskiej, GŁOWĄ zderzył się z autobusem komunikacji miejskiej, taki był zapatrzony w ekran telefonu. Autobus skręcał z al.3-maja w Piastowską i zatrąbił, a ten szedł i nawet się nie obejrzał.... Szkoda gadać i pisać....

50

gość ~gość (Gość)13.11.2018 07:21

Nagminnie widzę przechodniów z głową w telefonie.
Nie jedno krotnie ktoś wyszedł mi przed maskę Ale oczywiście Kiedy używam w tym przypadku klaksonu to jest wielkie oburzenie. To może mam was sprzatnąć nóżki połamać to wtedy pomyślicie??? Myślenie nie boli ... Na prawdę...

40

gość ~gość (Gość)13.11.2018 11:16

Na pasach ma uważać kierowca pieszy ma pierwszeństwo i tyle

05

gość ~gość (Gość)13.11.2018 11:18

Dokładnie to moja sprawa kiedy i gdzie używam telefonu

04

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat