W tym tempie za 10 lat może coś zrobią to i pewnie tej firmy już nie będzie
Ja się pytam po co? Jeszcze rozumiem gdyby te światła działały w określonych godzinach. Mogli zrobić pas dojazdowy albo chociaż nieszczęsne rondo. Mogę się założyć, że jedyne co te światła spowodują to korki pomimo, że Żelazna nie jest jakoś szczególnie ruchliwą ulicą.
A po kiego grzyba jakieś wideorejestratory? Jak już musiały być tam światła, to powinny być z takimi czujnikami jak np. w Poniatowie na DK12.
Dobra, podstawowa sprawa - KIEDY to skończą? Ciągle tylko mowa o inwestycjach, ale o planowanym zakończeniu już nie.
To dobrze ze miasto dba o pracownikow. Szkoda ze akurat tej jednej firmy. Cała masa drog w mieście jest w stanie agonalnym. Brakuje sciezek rowerowych, część z tych co jest nadaje sie do naprawy...a tu ciach. Ścieżka rowerowa prowadzaca tylko do jednej firmy. Inni nie mają po co tam jechać, bo po co. Tam i tak przecież głównie jeżdżą samochodami. Ciekawe jaki jest koszt tych robót?
No dobra. A co z remontem Wojska Polskiego? Miał byc robiony Ryneczek, a tu cisza.
mieszkańcy zbiegu nowego ronda będą sie cieszyć i wnerwiać mam nadzieję,że miłośnicy latania bokiem po rondach przenosą sie na nowy wiekszy obiekt
Może ktoś wie dlaczego nie działa sterowanie kamerami na skrzyżowaniu AK i Sikorskiego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!