Drogę to się otwiera, ja się ją buduje, a nie kładzie dywanik na starej drodze. Ta droga tam była odkąd żyję i jak ktoś mówi, że ją otwiera to ja chyba nienormalny jestem. Otwarcie to może zrobić budowlaniec co walcem jeździł jak sobie pyfko po robocie otworzy.
Ze dwie zimy może to wytrzyma nie więcej bo akurat miałem okazję jechać tędy kilka razy jak droga w budowie była . Jednym słowem totalny bałagan na placu budowy ani oznakowania właściwego nie było ,wycięte rowy na łączeniu kawałków drogi i żadnego oznakowania ,żeby uważać na wycięte rowy w jezdni. Tam nie jeden uszkodził auto mam na myśli osobowe bo z dużego lepiej widać . To mi przypominało podobny bałagan w naszej okolicy i chyba ta sama firma te roboty prowadziła. Wybory się zbliżają to trzeba się czymś wykazać. Jak już coś robić to solidnie i na lata a nie po roku woda na chodniku stoi i lepiej po nim nie chodzić dla własnego dobra
Panie Wójcie Miksa kiedy kanalizacja w Kalskiej Woli? wyborcy pozdrawiają
Droga oddana, źle oznakowana. Ciekawe kto to odbiera. A zdjęcie musi byc. Nieważne przepisy ruchu drogowego. Pobocza też wytrzymają jedna zimę
To już ostatnie podrygi ZSL . A swoją drogą to kiedy mazur pracuje w Urzędzie Marszałkowskim przecież on wszędzie jeździ , wpycha się wszędzie tam gdzie społeczeństwo tego nie chce . To w niczym nie pomoże ,trzeba szukać innej roboty , telefony zamilkną,zero zaproszeń ,zero wywiadów ,jak żyć ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!