Czy to potrzebne takie happeningi ??
Jaki był koszt przyjazdu wszystkich tam zebranych ?? Zamiast myśleć o tym jak wyjść z kryzysu i minimalizować ryzyko zakażeń to się bawią za pieniądze podatników ??
Że prezydent Chojniak poświęca czas na prowadzenie propagandy, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć. Nie rozumiem natomiast tych kierowców, którzy się zatrzymują. Naprawdę was jara to, że dostaniecie notesik z długopisem w papierowej torebce, których fundatorami jesteście de facto wy, jako podatnicy? Jak ja bym widział gościa, który wchodzi na jezdnię w niedozwolonym miejscu, to bym go odtrąbił a nagranie z kamerki wysłał policji.
Na ulicy wystaje a do handlarzy bał się wyjść. Zuch z tego naszego prezia.
Mamy pandemię, coraz więcej zachorowań w Piotrkowie, a prezydent zatrzymuje auta i prezenty wręcza... Dystans zachowany, brawo Krzysztof, czy na Rakowskiej też będą prezenty? Jak coś to weź Pan więcej, bo ruch tam większy.
Pan w czarnej sukience nie pokropił wodą więc nie będę tam jeździł.
Fajnie że ta ulica doczekała się nowej nawierzchni i jest przelotowa. Ja z tą ulicą jak była jeszcze o nawierzchni z terlinki mam wspomnienia jak uczyłem się jeździć samochodem Fiat 125p wujka który miał tam garaż i z sympatii bez obaw o kontrole milicji pozwalał mi prowadzić taki samochód gdy byłem młodzieńcem pragnącym posiadać prawo jazdy jak osiągnę odpowiedni wiek . Dzięki nowemu osiedlu i nowej nawierzchni tej ulicy dzielnica ta ożyje. Widać, że prezydent wychowanek osiedla Wyzwolenia dba o swoje podwórko i nie tylko. Dzięki. Przepustowość tej drogi pozwala ominąć korki na ul. Sulejowskiej kierującym udającym się na północ naszego miasta w następną zakorkowaną ulice Wolborską. Pozdrawiam Jacek L.
Tej pani byśmy już podziękowali za jej odbiorami jeździmy po dxiurach
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!