metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
peuk-partacze ~peuk-partacze (Gość)24.02.2018 19:19

Niech mi ktoś wytłumaczy,dlaczego robole z peuku chodzą do i z pracy w pomarańczowych kombinezonach po mieście ??? czy prezesa firmy nie stać na kupno ogrzewanych kontenerów????

71

elyta tnie gdzie popadnie ~elyta tnie gdzie popadnie (Gość)24.02.2018 12:50

Tylko nie wycinajcie drzew!!! Jakże smutny widok bez wyciętych niedawno kasztanowców w al. Cmentarnych. Nie wiem czy w urzędzie miasta w referacie Ochrony Środowiska pracują miłośnicy przyrody czy aby na ten kierunek studiów dostali się dlatego, że na inny się nie dostali. Jak widać prezydent z koalicji RdP i SLD a może już niebawem także z PSL pod odejściu Dziemdziory, nie martwią się, gdzie te piotrkowskie ptactwo ma się schronić, bo tną ile i gdzie się tylko da. Ostoja dzikiego ptactwa z kasztanowców w al. Cmentarnych została wyrugowana nie wiadomo dokąd, bowiem radnemu Winiarskiemu przeszkadzało ich gniazdowanie w parku ks.J. Poniatowskiego. Uchroń Panie Boże nasze miasto przed radnymi i dotychczasowym prezydentem na kolejną kadencję. Już za kilka lat na ulicach Piotrkowa nie będzie dorodnych wysokich drzew na których mogłyby gniazdować ptaki, a w ich miejsce zostaną dokonane nasadzenia niskich klonów i jarząbków żeby nie sprzątać liści. Topole zostały wycięte prawie wszędzie a w ich miejsce? Wysokie drzewa z dużymi liśćmi pochłaniały spaliny wydzielając tlen. I narzekacie prezydencie Chojniak na smog? A czy drzewa nie chroniły przed smogiem?

134

klakier ~klakier (Gość)25.02.2018 07:50

ten pomnik to na gruz zrobić bo przypomina tych którzy stali i czekali jak niemcy stolice zrównają z ziemią wtedy oni wejdą

410

zapytanie ~zapytanie (Gość)25.02.2018 12:04

W czym niepoprawny politycznie jest ten pomnik polskiego żołnierza z orzełkiem na furażerce i dziewczynką wręczającą mu kwiaty?

70

jandzan ~jandzan (Gość)24.02.2018 19:51

Jeśli "Plac Niepodległości" To zburzyć symbol podległości...!

69

tak ~tak (Gość)25.02.2018 13:19

Tam nic nie potrzeba zmieniać. Nasza piotrkowska "władza" potrafi tylko wszystko zalać BETONEM.

51

Prawdziwy Polak ~Prawdziwy Polak (Gość)24.02.2018 13:51

Błagam postawcie pomnik największemu Piotrkowskiemu patriocie toż uchronił Piotrków od broni elektromagnetycznej, łun zasłużył, łun nasz łojciec niezłomny- kolejna tełoria - św Łantoniego -http://natemat.pl/230923,gdzie-podlozono-bombe-w-tu-154-nowe-rewelacje-macierewicza-ws-smolenska

78

ja-nóż ~ja-nóż (Gość)25.02.2018 13:43

Ja nie mam nic do powiedzenia na ten temat.

14

gość ~gość (Gość)25.02.2018 01:25

Tak - nie wycinajcie drzew!!! Na Cmentarnej wycięto! Na Prusa i Belzackiej planują wyciąć 10 drzew !!!
Komu one przeszkadzały, przeszkadzają????
Będzie beton wszędzie.

101

gość ~gość (Gość)26.02.2018 08:44

I tak chojniak zostanie prezydentem,bo w kościołach będą namawiać do oddania głosu na niego.

43

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat