"Chociaż ulica ta została zmodernizowana już cztery lata temu, to wówczas nikt nie pomyślał, że trzeba także wyremontować leżący w jej ciągu most" - jak dla mnie to kluczowe w tym tekście zdanie. Reszty nawet nie trzeba czytać. Ot, cała charakterystyka tutejszych realiów - smutnych i żałosnych zarazem realiów. Swoją drogą, ciekawe czy ktoś TAM we władzach naszych w ogóle ma w głowie chociaż jedną maleńką szarą komóreczkę czy pajączek od ścianki do ścianki przędzie tam pajęczynkę? ... I znowu wyszła ze mnie cała moja zgryźliwość. Ale cóż poradzić przy takich decyzjach trudno się jej oduczyć, a bardzo chcę.
W tym mieście nic nie robi się do końca. Remontuję się kawałek ulicy, buduję się kawałek obwodnicy, odnawia się starówkę pozostawiając całą patologię, itd.
A ten chodnik to na długości 120 metrów? Czyli zaczynać się będzie w polu i tamże też się będzie kończyć?
Podobno ten remoncik ma kosztować 3 mln.
Nie ma co bogaci jesteśmy.
A co z mostkiem przy wyjeździe z ulicy Polnej na Wojska Polskiego??? Już chyba dwa miesiące go remontują... (tzn chyba mają taki zamiar...)
co wy ludzie opanujcie sie ja tam do pracy dojezdzam do tomaszowa i chyba nie myslicie ze bede jechal przez kolo przeciez to zajmie mi 2x dluzej czasu. i zgadzam sie z dekkers-em.
Nie w polu, a na łące, ale w sumie na jedno wychodzi.
A może Jarosław Bąkowicz poinformuje nas za ile dni zostanie sprzątnięty z ul. Krótkiej naniesiony przez wodę żużel? Tam się już prawie jeździć nie da:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!