metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Figiel ~Figiel (Gość)28.07.2014 16:17

I co mu zrobią? Mandat na 500zł wypiszą? I dalej będzie jeździł. Mój znajomy też bez prawka jeździ i dostaje mandaty po 100zł i słowny zakaz prowadzenia. I tak od 5 lat...

71

Alaska69 ~Alaska69 (Gość)29.07.2014 08:45

Tak jest kochani na wioskach ,jeździ się jak się umie ,a że się nie umie to są widoczne efekty. A kierowcy z EPI w mieście uważają się za fenomenów jazdy ,nie zwrócisz im uwagi bo zaraz widły w plecy (myślę że wożą widły ,gable ,sierpy wiejska biała broń)

12

V8 ~V8 (Gość)29.07.2014 09:46

"Alaska69" napisał(a):
Tak jest kochani na wioskach ,jeździ się jak się umie ,a że się nie umie to są widoczne efekty. A kierowcy z EPI w mieście uważają się za fenomenów jazdy ,nie zwrócisz im uwagi bo zaraz widły w plecy (myślę że wożą widły ,gable ,sierpy wiejska biała broń)

Wybacz ale fenomenów "kierofcuf" z EP też nie brakuje i wielu też jeździ jak potrafi i tylko po Piotrkowie szlakami zapamiętanymi z nauki jazdy...

30

4 oli ~4 oli (Gość)29.07.2014 19:59

tak piotrków to jedna cala wioska

10

as ~as (Gość)09.09.2014 08:45

Tylko "kierowca" merca miał blachy EL. Taki drobny szczegół.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat